Парадирането - начин на злоупотреба

Парадирането - начин на злоупотреба
28-06-2014г.
43
Албена Вулева

И пак за хомосексуализма съм притисната до стената да мисля! Не, че ме вълнува кой с кого си ляга, обаче чета, че се бистри ожесточено проблематика около някакъв гей-парад! Ту го организират, ту го отлагат (ама зорлем и насила, поради потопите във Варна и под натиска на политически сили), ту нови дати щeли да обявят, ту съдили били Общината, че им отклонила маршрута от правия път (интересно накъде повече могат да бъдат отклонени от правия път тия хора...)...

Междувременно, не взирая на никакви дни на национален траур и трагедии, взели човешки жертви, някакви оцелeли хора се наредили във възможно най-шарените си дрехи насред София, в цялото несъвършенство на телата и естетическия си вкус към облеклото и направили арт-инсталация, за да представи хомосексуализма, като творба...творение...на природата! А, не - грешка! По повод тези гей "вълнения" се организира дори Анти-гей парад...

И така, неусетно почти, всички ние се занимаваме с проблема "гей". А, проблемът не е в "гей" , проблемът е в "парад"! Парад значи парадиране! Защо и кому е притрябвало да се парадира с това, че някой си бил гей?! Това интересно ли е някому и защо аз съм длъжна да научавам, че дебелите, брадати чичковци, всъщност били лелки?! Защо трябва да видя души, които природата по погрешка е навряла в погрешните тела?! Природата греши. Случва се. Раждат се същества несъвършени, непълноценни. Случват се аномалии, дори заболявания... Да, неприятно е , тъжно е, трябва да се търси решение на проблема, обаче - медицинско! Въпрос на задълбочени, лабораторни изследвания е има ли ген на хомосексуализма, както се твърди в някои теории и как да се прекрати неговата проява. Това е проблемът. Парад - не! Да се парадира със заниманията в сексуално отношение е грозно, неприлично и не на последно място напълно ненужно за останалото, незамесено в този сексуален контакт или сексуално извратена група общество! Ако парадът цели обществеността да приеме, така наречените различни, то следва да се натърти дебело, че различни в обществото има по много линии на различието. Има болни, има талантливи, има с по-различен цвят на кожата, има с по 6 пръста... Никой от тях не тръгва да прави паради и да парадира със своята различност. Не е ли малко нахално, от страна на гей-обществеността да ни се навира в лицата със своята, простете - педерастия?! При това от всичките гореспоменати различия, именно в това може да се открие и елемент на разврат! Ако искат да ни скроят към едно по-развратно общество, камуфлирайки го като разкрепостеност, трябва да припомня, че в древен Рим се е вихрил и развратът и педерастлъкът, така че това са архаизми, които цивилизацията явно е счела за необходимо да отпрати в историята. Да не говорим, че дори и там, в древен Рим педерастичната разюзданост най-накрая е била направо тотално забранена.

Така че, викам аз да не се прекалява. Сега, ако тези гей се надяват да бъдат приети от обществото, директно и от сега казвам, че най-трудният път това да стане, е чрез парад. Не пренавивайте пружината! Никой не е тръгнал да прави паради за сексуалните си подвизи, спестете ни го и вие. Грешките в стандарта и производствения брак са по-малко забележими, когато не се струпват накуп и не дрънчат прекалено силно, за да привличат внимание. Темата с исканията за равно третиране и равни права даже не ми се подхваща. Запомнете и разберете - равни права има само при равни дадености. Не може хем да имате парад на различието, хем да искате равни права. Щом сте различни и правата са ви различни. Специфични. Според нуждите ви. А иначе, всички общочовешки права, гарантиращи спокойното ви и достойно съществувание си ги имате - работите, учите се, ползвате медицинско обслужване... Какво повече има да искате?! Брак? Не ви трябва, в наши дни дори и нормалните сексуалисти не се обвързват в тази остаряла форма. Деца?! Създайте си - имате репродуктивна система и това няма нищо общо с факта, че части от нея използвате не според упътването! Изобщо, не искайте повече отколкото имат нормално сексуално ориентираните. Не парадирайте с дефекти, аномалии, отклонения от стандарта. Живейте мирно, кротко, без да дразните - не пораждайте и не подклаждайте хомофобията! Тя работи срещу вас.

И за финал нека не забравяме, че ако всеки с някакъв кривнал уклон реши да парадира с това и да организира шествия, митинги и манифестации, то не са далеч времената, когато общините ще харчат от бюджета си за засилена охрана на парадите на педофилите, зооофилите, некрофилите, серийните изнасилвачи, садистите и Господ знае какви още извратеняци, които вместо да се чудят как да финансират научни изследвания за борба с патологиите си, губят ценно време в изначално обречените на неуспех опити да представят дефекта, като ефект. Кауза пердута!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.