По жените ще ги познаете

По жените ще ги познаете
18-09-2014г.
45
Адриана Аврамова

‘‘ Зад всеки успял мъж, стои една силна жена.‘‘

А дали е така?...

 

В милата ни Родина, където всичко е сбъркано и нищо не ни е наред за успели мъже се считат политиците. Онези, докопали се по един или друг начин до властта. Това са пичовете с вратовръзките, които слизат тежко от  S-класите си, купени с нашите пари и с нашия вот. И те говорят как ще ни оправят.

Всъщност - въпросните оправят единствено жените до тях. Буквално, преносно, както искайте го разбирайте.

Замисляли ли сте се за жените до политиците ни?

Онези яки мацки, за които думите ‘‘хванал Господ за шлифера‘‘  звучат по-скоро като - ‘‘хванала политика за к *ра‘‘ ... 

Аз наскоро се замислих за тези жени. Не за друго, но напоследък по-често виждам физиономията на жената до Бареков, отколкото неговата, което, сами разбирате, е някак зловещо.

И какво знаем за тези жени ?

Жени като Мария Календерска, като Деница Гаджева, като другите високи и слаби, с къси поли, спящи в едно легло с българските политици....

Ами почти нищо.

И сега ще кажете, че не ни и трябва да се запознаваме с тях. Сигурно сте прави. Но, когато видя  в листите за изборите - жената на Бареков или момиче като Гаджева, се смущавам. Защото, какво се получава?

Гласуваш за Бареков, получаваш Календерска, гласуваш за Волен, получаваш Гаджева. Политиката ни българска се грижи за цели семейства. Те си вървят в комплект – по двойки си се кандидатират за изборите и по две получават всичко – двойно пари, двойно власт, двойна гаранция, че децата им ще живеят добре и в лукс, докато държавата се срива безпощадно.

Не ме разбирайте погрешно. Не правя  анти ББЦ или анти АТАКА кампания.

Това е статия за жените в сянка, които спят с управляващите. И тези жени не приключват с изброените две, но засега само Бареков и Сидеров показаха дългокраките си приятелки.

И питам – какво точно ще направи хубавата кака Календерска за избирателите и страната, и коя изобщо е тя?

Бърза проверка в Google показва - тя е бивш модел, бивша участничка в Сървайвър, бивш продуцент на новините на ТВ 7 и все още не бивша жена на Бареков. Толкова ви стига. Та тази бивша реалити звезда е втора в листите на ББЦ. Защо?

Ясно е – просто спи с Бареков.  Тоест, имаме нещо като секс по време на политика. Или по-лошото – политиците ни се чукат, докато ни го начукват.

О, и да не забравя – Календерска роди второ дете на Бареков. Все пак, властта трябва да има своите наследници, нали?!

Същата онлайн проверка ще направим и за госпожица Гаджева, приятелката на Волен Сидеров.

 За нея Google  не намира кой знае какво, освен тук-там някоя по-предизвикателна снимка от младите й години или снимки от Народното събрание с ултра къси рокли...

 

Тези жени, очевидно са сбъркали професията си. На подиума щяха да се котират доста по-добре. Но те далновидно са разбрали – да влязат в леглото на онзи, който разпределя баницата, е сигурен път към охолството. Пък и в безкритична държавица като нашата, във властта лесно се влиза и дълго се остава. Ако си жената до политик, трябва да направиш само едно -  да се научиш на същите заучени, популистки фрази. И просто да бъдеш красива.

Мисля си, че зад българския политик задължително стои една жена с тясна пола, която да го нахъсва, че е най-добрият, докато той се излага като сеираджия...

Същата, която от време на време в някое интервю ще споделя колко добър и прекрасен е мъжът до нея, и как тя винаги ще го подкрепя, каквото и да става...Идилия...

Всичко хубаво.

Само едно нещо не ми стана ясно и никой журналист не се сети да попита тези жени - какво всъщност получават те от своите половинки, чиито имидж лъскат с все сили? 

Е, аз ще ви кажа – получават минималното парче от баницата, разбирайте парите, място в НС и  прозвището ‘‘жената до ...‘‘. Без имена.

Толкова. Но, то им е повече от достатъчно.

И ще ви кажа едно преди изборите на 5-ти октомври - по жените ще ги познате, така че гледайте внимателно.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.