Спенс: Криско, Лозанов и Мария Илиева си спретнаха измислен скандал!

Спенс: Криско, Лозанов и Мария Илиева си спретнаха измислен скандал!
01-11-2014г.
54
Лентата

Новото парче на култовия рапър Спенс директно иронизира скандала, който се заформи през последните месеци между шефа на СЕМ Георги Лозанов и дуета Криско и Мария Илиева заради парчето им „Видимо доволни”. Песента на Спенс „Палим, палим” влиза в конфликт и с двете страни. Какво подразни Спенс и какво иска да ни каже, четете в интервюто му за Lentata.com:

Иронията в новото ти парче ще бъде ли разбрана?

Спенс: Първо, аз не съм го направил, за да ме разбира някой, а съм го направил за себе си, щото искам да кажа нещо. Оттам нататък кой как ще го разбере... Както ме попита един приятел точно по повод на „Палим, палим” – слушам го вика и се чудя дали ще го разберат – че ще пропадне цяло едно поколение?! И аз му написах – ако не могат да разберат, значи това заслужават!

Твоето парче не е ли под някаква форма признание за успеха на Криско?

Спенс: Криско не е първият успешен певец, така че – к’во от това? Освен това, клипът не е за Криско. Клипът е за измисления скандал, който си спретнаха те. Аз какво мисля за Криско отдавна съм го казал. Клипът е за това, че, ако това парче е скандално, аз бих попитал – скандално ли е шефът на СЕМ след половин година случайно да чуе някоя радиостанция и да реши, че това парче, което е чул, няма значение на кой е – е скандално?! При положение, че той трябва да следи всички медии. И се направиха – единият на супер скандализиран, другите двама пък се направиха на супер обидени, че са им забранили парчето...Така че, тоя измислен скандал, дето искаха да си го направят, аз нямам нищо против, но мисля и аз да влезна в него, за да стане неконтролируема ситуацията, щото най-хубавото нещо е – планираният скандал, всичко да се развива, както сме си го планирали, само, че сега ще излезе извън плановете...

Смяташ ли, че новата аудитория (подрастващите)....като тази на Криско е по-глупава?

Спенс: Няма човек, който да му кажеш – много си глупав, а той – благодаря, много ме кефи това дето ми каза. Така че по никакъв начин не искам да ги третирам като глупави. Защото най-малкото, ако те са такива, те не са виновни, а са жертва на новото време. Жертва са на това, че в тая държава никога няма да искат хората да са умни. Щото, ако са умни ще застанат много по-сериозно на позицията, че искат да живеят добре. Тогава ще трябва да им се осигури някакъв стандарт. А сега, докато се пропагандира всичко лошо, всякакви пороци от екрана...тука водата ще бъде мътна, хората ще бъдат необразовани, и ще си правят, каквото си искат много години още. Това е политическа тенденция. Не, че политиците налагат Криско, но политиците биха застанали зад всеки един такъв проект, с такива послания...само и само хората да простеят.

А ето и клипа към парчето на Спенс "Палим, палим":

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.