СМЕСЕН MAGAZINE
Моделката Моника Валериева сдобри Андреа и Николета!

Лентата | 01/11/2014

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

След като няколко години двете бивши дружки си разменяха словесни нападки чрез медиите, днес те отново са приятелки. Тунингованите красавици качиха на официалнитите си профили в приложението Инстаграм своя обща снимка, загатвайки, че скоро ще разкрият повода за подновеното си приятелство.

Под фотото двете силиконки написаха и еднакво послание:

"Години наред се спекулираше с отношенията ни, години наред се забавлявахме с "изкуствено създадената вражда помежду ни". Сочехте ни с пръст, но сега е време ние да ви посочим истината, а тя е: напук на всички и всичко... Старата любов ръжда не хваща. Даже е по-силна отвсякога и предстои да ви взриви" .

Приближени до звездите твърдят, че повод за сдобряването им е общата омраза към Моника Валериева.

Припомняме, че моделката стана популярна, след като името й бе забъркано в секс афера с Валери Божинов. След скандала Моника демонстрираше близки отношения с Андреа, като дори се снима в няколко нейни клипа. Явно приятелството в тези среди е нещо нетрайно, защото доскорошните приятелки, днес са първи врагове и по всичко личи, че Андреа и Николета са решили да водят открита война с Моника.

Реакцията от Валериева не се забави и тя коментира, че „нищо не събира две жени така, както омразата към трета". Каква е причината за войната между сексбомбите, замесен ли е мъж или просто си мерят... славата, предстои да разберем.

 Други статии от този авторКоментари