Моделката Моника Валериева сдобри Андреа и Николета!

Моделката Моника Валериева сдобри Андреа и Николета!
01-11-2014г.
194
Лентата

След като няколко години двете бивши дружки си разменяха словесни нападки чрез медиите, днес те отново са приятелки. Тунингованите красавици качиха на официалнитите си профили в приложението Инстаграм своя обща снимка, загатвайки, че скоро ще разкрият повода за подновеното си приятелство.

Под фотото двете силиконки написаха и еднакво послание:

"Години наред се спекулираше с отношенията ни, години наред се забавлявахме с "изкуствено създадената вражда помежду ни". Сочехте ни с пръст, но сега е време ние да ви посочим истината, а тя е: напук на всички и всичко... Старата любов ръжда не хваща. Даже е по-силна отвсякога и предстои да ви взриви" .

Приближени до звездите твърдят, че повод за сдобряването им е общата омраза към Моника Валериева.

Припомняме, че моделката стана популярна, след като името й бе забъркано в секс афера с Валери Божинов. След скандала Моника демонстрираше близки отношения с Андреа, като дори се снима в няколко нейни клипа. Явно приятелството в тези среди е нещо нетрайно, защото доскорошните приятелки, днес са първи врагове и по всичко личи, че Андреа и Николета са решили да водят открита война с Моника.

Реакцията от Валериева не се забави и тя коментира, че „нищо не събира две жени така, както омразата към трета". Каква е причината за войната между сексбомбите, замесен ли е мъж или просто си мерят... славата, предстои да разберем.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.