Бориса Тютюнджиева се ядоса. На кого?

Бориса Тютюнджиева се ядоса. На кого?
06-11-2014г.
241
Лентата

Топ моделката Бориса Тютюнджиева публикува язвителен пост на своя профил във Фейсбук. Съдейки по написаното, Тютюнджиева захапва остро някоя от актуалните ТВ водещи, добавяйки, че лицемерието не й е присъщо.

Ето част от поста на Бориса:

''Подхвърлянето на къси пари на долнопробни сайтове срещу получаването на “сриващи”, ”оронващи имиджа” статии, не е повод за гордост и величие. Напротив! В моя свят повод за гордост е да НЕ молиш да ти слагат слушалки по ушите, диктувайки ти отговори на въпроси по сутрешните блокове, които ти така или иначе не можеш да измислиш сама и, които само подчертават осезаемата и тотална липса на интелект. Все пак нали сме “журналистКИ”!

Повод за гордост е да НЕ шофираш с малкото си дете на първата седалка, когато НЕ можеш! Повод за гордост е също и да НЕ изневеряваш, но хайде... човещинка! Дори във Франция го правят. Повод за гордост е НЕ да плащаш за омаскаряващи другите статии, защото те е шубе да не се срине тази такааааа „трудно“ градена кариера, а ДА преценяваш правилно способностите си и в случая да се плашиш от тях. Или по-лесно за разбиране - всяка жаба да си знае гъола и коефициента на интелигентност! ''

Коя личност визира Бориса в написаните редове ?

Кого обвинява в безразсъдство, липса на интелект и изневяра?

От доверени до Бориса хора разбрахме, че явно визира нейната уж добра приятелка Николета Лозанова. Бориса беше гост в първото предаване на Ни Ло и двете демонстрираха много мили отношения. Но явно или „чувствата” им са били нетрайни, или са се държали лицемерно...Каквото и да си мислим, статусът на Бориса показва отчайващото й мнение за Лозанова, както и отчайващ правопис.

 

p.s. Публикуваме поста на Бориса едно към едно, без редакция.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.