СМЕСЕН MAGAZINE
Бориса Тютюнджиева се ядоса. На кого?

Лентата | 06/11/2014

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Топ моделката Бориса Тютюнджиева публикува язвителен пост на своя профил във Фейсбук. Съдейки по написаното, Тютюнджиева захапва остро някоя от актуалните ТВ водещи, добавяйки, че лицемерието не й е присъщо.

Ето част от поста на Бориса:

''Подхвърлянето на къси пари на долнопробни сайтове срещу получаването на “сриващи”, ”оронващи имиджа” статии, не е повод за гордост и величие. Напротив! В моя свят повод за гордост е да НЕ молиш да ти слагат слушалки по ушите, диктувайки ти отговори на въпроси по сутрешните блокове, които ти така или иначе не можеш да измислиш сама и, които само подчертават осезаемата и тотална липса на интелект. Все пак нали сме “журналистКИ”!

Повод за гордост е да НЕ шофираш с малкото си дете на първата седалка, когато НЕ можеш! Повод за гордост е също и да НЕ изневеряваш, но хайде... човещинка! Дори във Франция го правят. Повод за гордост е НЕ да плащаш за омаскаряващи другите статии, защото те е шубе да не се срине тази такааааа „трудно“ градена кариера, а ДА преценяваш правилно способностите си и в случая да се плашиш от тях. Или по-лесно за разбиране - всяка жаба да си знае гъола и коефициента на интелигентност! ''

Коя личност визира Бориса в написаните редове ?

Кого обвинява в безразсъдство, липса на интелект и изневяра?

От доверени до Бориса хора разбрахме, че явно визира нейната уж добра приятелка Николета Лозанова. Бориса беше гост в първото предаване на Ни Ло и двете демонстрираха много мили отношения. Но явно или „чувствата” им са били нетрайни, или са се държали лицемерно...Каквото и да си мислим, статусът на Бориса показва отчайващото й мнение за Лозанова, както и отчайващ правопис.

 

p.s. Публикуваме поста на Бориса едно към едно, без редакция.

 Други статии от този авторКоментари