Емилия взима бакшиши...

Емилия взима бакшиши...
14-11-2014г.
35
Лентата

Lentata.com се натъкна на снимки от последното участие на фолк певицата Емилия в столично заведение. На фотосите се вижда как певицата е увила около микрофона си няколко банкноти. По всяка вероятност Емилия е зарадвала с изпълненията си някой от клиентите на дискотеката и той я е възнаградил с щедър бакшиш...

Както знаем от ветераните в жанра като Сашо Роман - през 90-те, фолк изпълнителите са си тръгвали след участия с торби, пълни с пари от бакшиши. Но, както самите певци казват – тогава времената и клиентите бяха други.

Мислехме, че практиката с прибирането на бакшиши вече е приключила отдавна, най-малкото заради преобладаващото студентско присъствие в дискотеките. Оказва се, че съвсем не е така и повечето от днешните актуални изпълнители си тръгват с бонуси за добре свършената работа по време на клубните си участия.

Остава въпросът - доколко е редно изпълнители, демонстриращи добри финансови възможности (Емилия е жената до бизнесмена Коко Динев) да прибират левове от клиентите в заведенията и демонстративно да ги увиват около микрофона си.

Наша бърза проверка установи, че Емилия далеч не е единствената звезда, щтракната с бакшиши по участия. Други големи имена на бранша като Преслава, Галена и Джена също могат да бъдат видяни често с банкноти в ръка.

снимка: disco.bg

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.