Един български баща в шок: ужас, дъщеря ми проговори на турски!

Един български баща в шок: ужас, дъщеря ми проговори на турски!
19-11-2014г.
54
Лентата

Нерешените проблеми набъват...

Ето пореден пример за това – един български баща публикува разказ за ужаса, който е преживял, когато един ден се е прибрал вкъщи и заварил дъщерия си да учи наизуст песен на турски...от българския учебник по музика.

Това го възмутило жестоко и Владимир Борисов го споделил на своята Фейсбук стена. Ние ви показваме неговия пост, защото това е още един белег, че нещо у нас тия дни не е наред. И, ако се правим, че напрежение няма, то просто рано или късно ще стане нетърпимо.

По националните, етническите, религиозните и образователните въпроси трябва да се говори непрекъснато. В противен случай – нищо добро не ни чака...

Ето и разказа на Владимир:

"УЖАС ДЪЩЕРЯ МИ ПРОГОВОРИ НА ТУРСКИ!

На фона на цялата емоция от Българска съботна вечер. Прибирайки се днес от работа не повярвах на ушите си!

Милото ми дете седеше в кухнята само и си говореше на турски, не можах да сдържа възмущението си и се скарах с тон, който не приляга на отношението ми към децата. Милата гледайки ме втренчено ми каза, че това и било домашното по музика.

Г-жа с.аврамова (с малка буква за да ви покажа колко малка душица сте) дала на децата от 81 СОУ в 6 клас да научат на ИЗУСТ турската песен от учебника по музика на издателство „ Просвета“.

СЕГА МЕ ЧУЙТЕ ВНИМАТЕЛНО г-жо аврамова (дано разбирате ,че големият шрифт в показност на един друг тон на общуване)! МОЯТА ДЪЩЕРЯ ПРИСИ НЯМА ДА УЧИ ТУРСКИ ПЕСНИ, НИТО НА ИЗУСТ, НИТО НА ПОД КАКВАТО И ДА Е ДРУГА ФОРМА .

А АКО ИМА ПО РАЗЛИЧНА ОЦЕНКА ОТ 6 НА ТОЗИ УРОК, ВИ ОБЕЩАВАМ ДА ИЗПЪЛНИМ ЗАЕДНО С ВАС РИТУАЛА НА ЦАР БОРИС, НА ЧИЙТО БАЩА Е КРЪСТЕНА ДЪЩЕРЯ МИ. ВИЕ ПРОДАЖНИ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИИТЕ ПО ОБРАЗОВАНИЕ КЪМ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО МОЛЯ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ С НАЦИОНАЛНОТО НИ ДОСТОЙНСТВО ЗА ДА НЕ ВИ НАПОМНИМ С ДРУГИ МЕТОДИ КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ И КАК ДА СТИГНЕТЕ ПО-БЪРЗО ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ!

Сега към вас преподавателите от 81 СОУ за пореден път ви заявявам,че моите деца няма да учат нито урока за РАМАЗАН БАЙРЯМ нито турски песни или глупости от сорта на „ОСМАНСКО ПРИСЪСТВИЕ“. Надявам се да сте ме разбрали този път!"

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.