Защо Невена Цонева не може да говори без PR?

Защо Невена Цонева не може да говори без PR?
25-11-2014г.
290
Лентата

Защото тя принадлежи към групата на т.нар. „нови звезди” или иначе казано - съвременните роби. Ще ви кажем – „победителите” в уж грандиозните музикални формати не са звезди. А роби на договорите и продуцентите си.

И, освен че ги използват за шоуто си, продуцентите не им дават нищичко...

За доказателство, нека върнем лентата назад - кой си спомня Маринчо, който си тръгна с голямата награда от първото музикално шоу в България – „Star Academy”? После – „Мюзик айдъл”, който имаше няколко сезона - къде в класациите са талантливите победители Тома, Невена Цонева, Маги Джанаварова? Какво правят Светльо, Лора и Надя от певческия конкурс на Слави Трифонов? Ами победителите от „Гласът на България”? Някой помни ли им имената?

Къде е обещаната им бляскава кариера? Какво се случва с тях?...

Най-пресен е случаят на Невена Цонева. Първата победителка в „Мюзик айдъл”, днес отново е участник в музикален формат. Певицата се състезава наравно с новобранците в „Гласът на България” . Дали това не е обидно? Нали си уж звезда, уж победител, а пак участваш години по-късно отново в подобен формат?!...

Дотолкова участниците на тези риалитита са превърнати в роби на продуцентите, че дори интервютата им минават през одобрението на група PR-и.

Невена Цонева не може да говори без разрешение от PR на предаването, разбирате ли?!...

Тези певци се страхуват да не си нарушат договорите, да не им треснат непосилни неустойки, не може да правят ни най-малко движение....без да го съгласуват.

Проблемът е, че очевидно единственият начин в днешно време в България младите и талантливи хора да имат поне за малко публика, пред която да се изявяват са риалити форматите. И продуцентите знаят това. Събират нахъсани и амбициозни момчета и момичета от страната, лансират ги за седмица, месец, два (в зависимост - колко време се задържат в предаването им) и после ги пускат да се оправят сами.

Употребени и почти отново на нулата...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.