Един българин в порно индустрията

Един българин в порно индустрията
27-11-2014г.
1269
Лентата

Иво Милев - вероятно това име все още не ви звучи познато, но сме сигурни, че тепърва ще го чувате все по-често. Защо ? Защото Иво е от хората, за които в България се вдига шум. Ще е от "скандалните", сигурни сме в това. Той самият вижда себе си отвъд границите на нормалното и моралното. Той е порно актьор. 

И още - Иво е 20 годишен студент по Политически науки в УНСС. За крехката си възраст може да се похвали с хиалурон, ботокс и не малко успехи в порно индустрията, предимно в Германия. Защо го прави - заради пари или, "защото така му харесва"? И ще му пречи ли порно-миналото, ако един ден реши да става политик?

Попитахме Иво всичко това в интервю за Lentata.com, което не препоръчваме да четете на децата си:

 Иво, ти си необичаен персонаж, как така досега не си станал "хит" в медиите? 

Досега не съм попадал под обстрела на медиите понеже доскоро те бяха заети с "миски", силиконки и неталантливи жени, които просто фрапират с визията си, докато интересът към мен идва оттам, че освен визия имам и образование, което градя.

Да си говорим директно - снимаш се в порно филми, защо?

Директно признавам, че се снимам в порно филми понеже исках да го направя, предостави ми се възможност и я приех.

Как започна всичко?

Бях потърсен от популярен германски порнопродуцент, който ме е видял в Интернет и съм му бил препоръчан от други актьори, които вече са снимали. Бях поласкан от поканата и не се забавих с отговора си.

Семейството ти как реагира, когато разбра?

Семейството ми е свикнало с моето импулсивно поведение и знаят, че каквото поискам, това правя. Не е най-голяма им гордост, защото предпочитат академичните ми постижения, но никой не ме съди.

Само на 20 години си, с какво се отличаваш от другите порно актьори?

Отличавам се от другите порно актьори, особено от европейските, поради нестандартната си визия - те са като цяло мускулести, космати, с много бяла кожа, докато аз имам типично порно тяло, тен от солариум, слабо телосложение, но голямо дупе. Във всеки случай ми харесва да продавам еротична мечта, която не всеки може да изпита или дори да си представи. 

Не го ли  правиш за пари? Ти колко взимаш?

Парите за мен не бяха фактор понеже не идвам от нищета, а моите хонорари бяха почти двойно повече от на германските ми колеги, но не коментирам цифри понеже в България всеки си брои стотинките, включително и моите.

Доколкото разбрах се снимаш с мъже, хомосексуален ли си?

Досега съм снимал само с мъже, но не харесвам да се наричам с етикети, защото съм и прекалено млад, за да отрека напълно женския пол, тъй като съм често привлечен от български красавици.

Разкажи ми за първия ти път -  кога беше, какво се случи ?

Първият ми сексуален акт беше на 12 години с приятелката ми, която ми беше детската и първата любов. Бях много внимателен и се притеснявах повече да й хареса на нея и да й е удобно, защото женското тяло е много по-нежно и чувствително.

Срамуваш ли се от тази работа, смяташ ли, че правиш нещо нередно ?

Нямам поводи да се срамувам, защото се показвам в еротична светлина. Не наранявам никого с работата си, затова не виждам как би могло да е нередно, всеки по собствено желание може да ми се наслади в собствената си компания.

Какъв трябва да бъде един порно актьор - какви качества трябва да притежава?

Определено трябва да притежава търпение, сексапил и уникалност в излъчването си, и страст.

Разкажи ни как минава един снимачен ден - толкова ли е лесно, колкото изглежда?

Един снимачен ден преминава неочаквано дълго, от сутрин до вечер се снима, защото германците са перфекционисти и искат всичко да е по техни харесвания. Не е толкова лесно, колкото изглежда, защото еротиката, която ние пресъздаваме, често не представлява част от личните харесвания на участващите и може да е неудобно, но поне изглежда интересно.

В каква сцена искаш да участваш, а още не си?

Сцената, в която искам да участвам вече е планирана. Ще снимам догодина през лятото с жена, която за мой късмет е любимата ми порно актриса. Тя е Angelina Valentine, която прилича на типична българска силиконка. Като мъж искам да покажа и силната си част спрямо жените. Мечтаната ми сцена е типична порно-сцена, примерно като някой водопроводчик, когото тя е повикала. Смешното е, че порното дава грешна и нездравословна представа на хората, че водопроводчикът ще се яви за 2 минути...

Какъв секс харесваш?

Зависи прекалено много от партньора, защото аз съм зодия везни и за нас е по-важно да се хареса на другия, отколкото на нас. Зависи също от настроението ми, но повечето пъти харесвам грубия секс.

Имаш ли нещо като запазена марка?

Запазената марка мисля, че е голямото ми дупе, това съм чувал като коментар най-често.

Ти какво порно гледаш, какво ти допада?

В порното ме възбуждат повече хората, които ме гледат, докато го правя. Режисьорът и екипът, които ме гледат, повече адреналин ми дава това.

А за Бойко Борисов какво ще кажеш - като мъж и политик харесва ли ти?

Бойко Борисов го уважавам само за медийния имидж, който има вече толкова години, въпреки че на този етап неговата фигура е карикатура на типичния български политик. А за "постиженията" му като политик не намирам нищо, с което да го похваля или да се гордея, че е народен представител. Като мъж не ме привлича, изказът и поведението му - ми е прекалено агресивно без причина.

Ти си студент по Политически науки в УНСС , ако един ден решиш да се занимаваш с политика, как мислиш, че хората ще приемат миналото ти?

Нямам планове за далечното бъдеще да се занимавам с порно, знам, че ще ми омръзне все някога. Когато някой ден реша да се занимавам с политика, преди това ще се убедя, че съм доказал пред хората що за човек съм.  

Състудентите ти знаят ли с какво се занимаваш, как реагират?

Колегите ми никога не са проявявали интерес към мен и не знаеха, че снимам порно. Много добродушни, интелигенти и културни личности са. Разбраха за порното от шума, който се развихри покрай мен в последно време, но не съм получил коментари, нито реакции от тях.

Мислил ли си да се захванеш след време с ... продуцентство, да станеш порно продуцент?

Порно продуцентството има голям шанс за реализация и получаване на финанси, много по-големи от очакваното, но не виждам бъдеще там за себе си.

Казваш, че в света вече нормалните не доминират, какво имаш предвид?

Когато казвам, че "нормалните" вече не доминират в света, имам предвид много повече от сексуалната им ориентация. Идеалите за интелигентност, класа, красота са много променени отпреди 20 години, дори и българската представа за "нормалност" отдавна е в историята.

Подлагал си се на няколко пластични интервенции - разкажи за тях.

Пластичните ми интервенции са повече от това, което, който и да е мъж или човек на моята възраст би трябвало да има, но не съжалявам, нито парадирам с това. Имам 580 кубика силикон в дупето от вече 2 години, хиалурон в устните, ботокс и 10 татуировки. Никой не ме е карал да правя, каквито и да е корекции по себе си, но за своето его го направих. Последно искам да подчертая, че аз не се намирам за порно звезда, а за порно галактика!

Имаш много татуировки, една от тях е кръст - вярваш ли в Господ?

Религиозен съм по отношение на морала, който християнството учи за държането към другите хора - да си добър и уважителен с тях. Но не вярвам напълно в Библейските истории, нито във Висша сила, вярвам в себе си и се следя по моралните уроци на християнството.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.