Проекто-политичката Антония Петрова парадира с диаманти?

Проекто-политичката Антония Петрова парадира с диаманти?
27-11-2014г.
30
Лентата

„Бижу с формата на корона, направено за кралици на красотата като мен. Диамантите са завинаги, момичета”.

Това написа миската във Фейсбука си, поствайки няколко снимки във всякакви пози на новите си скъпи подаръци...

Поводът за скъпите бижута се оказа 30 юбилей на Антония Петрова. Да е жива и здрава. Но...

Възпитано ли е да се хвалиш така с придобивките си?

Нека си припомним, че именно Антония обикаляше доскоро медиите, споделяйки, че обмисля да влезе в политиката. Е, извинете – ама не ни трябват още политици, чиято основна цел е – как да се сдобият с още имане! В крайна сметка, такива ли трябва да са ни политиците в бедната ни държавица и сред още по-бедния народец?

Това съвсем не е първият случай, в който Антония Петрова откровено парадира пред обществото със скъпите си вещи.

Неотдавна тя отвори вратите на палата, в който живее, за да надникнем и ние, простосмъртните, към лукса, който ТЯ обитава.

Запазена марка на Мис България са и скъпите палта от естествен косъм, с които всяка зима си прави фотосесии - в случай, че някой не е разбрал какво притежава.

Диамантите сигурно наистина са за Кралици, но в България има основно Пепеляшки... Такива, които не са виждали подобно бижу и на снимка, но са готови да се предложат на онзи, който ще им го купи...

От друга страна - чудесно е, че има хора, които могат да си позволят диаманти, та даже цели комплекти...Значи, явно има някаква надежда. Може би пък проекто-политичката Антония Петрова е открила някакъв светъл изход за българската икономика и ще помогне на българите като ги обсипе с диамнати за Коледа?!!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.