Транссексуалната Дени Лазаро: ще си осиновя дете!

Транссексуалната Дени Лазаро: ще си осиновя дете!
01-12-2014г.
297
Лентата

Бившият фолк певец Денис, днес вече е известен като Дени Лазаро. След като претърпя серия от скъпи операции за смяна на пола, транссексуалният модел смени името и визията си и живее втори живот с новото си АЗ. Свързахме се с Дени Лазаро, за да си поговорим за промяната, неприличните предложения от мъжете, злобата и толерантността.  

По-хубаво ли е да си жена?

Не знам отговора на този въпрос, аз съм транссексуална. Жената създава живот.

Много мъже остават шокирани като разберат, че само допреди няколко години си била от техния пол. Сега предполагам се радваш на голямо мъжко внимание, това ласкае ли те?

Разбира се, че ме ласкае. Когато получавам съобщения във Фейсбук, аз се радвам. Много пъти са ми писали дори много успели мъже, които не съм и мечтала, че ще имат интерес към мен и ще ми пишат. Същите сега ме канят на почивки на разни острови и на вечери. Когато такива хора, които могат да имат всяка една красива жена в България, търсят мен, си казвам браво, добре съм се справила, щом съм успяла да събудя такива желания в такива красиви и желани мъже. Разбира се, че това ме радва.

Живееш в Гърция, защо не остана в България?

След като участията ми като фолк изпълнител намаляха, аз вече нямаше какво да правя в България. Бях прекратила и една силна връзка, просто нищо не ме задържаше... Получих покана да развия бизнес в Гърция и приех. Сега съм влюбена в тази държава.

Усилено се говори, че работиш там като компаньонка, как ще отговориш на тези слухове?

Да си проститутка не е срамно. Един ден може и на мен да ми се наложи поради тежки обстоятелства да го правя... И дори бих се гордяла. Няма да го крия. Защото не е срамно, че ще се боря за хляба на масата си. Няма долна работа, особено, когато сама изкарваш парите си. Долни са сутеньорите, не момичета, които изкарват парите си.

Там хората по-толерантни ли са към такива промени?

Разбира се. Фактът, че тук има гей квартал, пълен с клубове, които се посещават от всякакви хора – нормални, различни. Те не разделят хората по сексуалната им ориентация или цвета на кожата. Дано и в България стане така най-накрая. Табелките за нормални и ненормални да изчезнат. Възпитавайте децата си по-нормално. Не може да има изнасилвачи, педофили, убийци, крадци - това не трябва да толерирате. А не гей обществото. За него трябва да обясните на децата си, че е нещо нормално и, че всеки избира пътя си и трябва да го подкрепим, защото не вреди на никого, така, както вреди изнасилвач, убиец, крадец и прочие.

Тук, в България, много хора си позволиха да те обиждат, когато разбраха за промяната ти. Злобни ли са българите?

Навсякъде има злобни хора. Злобата е присъщо човешко качество. Аз лично злоба не изпитвам към хората, по-скоро съжаление от това колко евтино може да изглежда един човек. Но виж, злоба изпитвам към управниците ни, които докараха страната ни дотам, че младите да я напускат, докато те могат да си позволят да живеят в лукс. Злоба изпитвам към тези хора, които се хранят с омари, докато други ядат леща без хляб, на порции, за да има за няколко дни. Иначе да изпитваш злоба и да обиждаш човек, който се бори за мечтите си - това е комплексарско и безсилно.

Сгоди се за грък, той как приема факта, че си бил мъж?

Той няма проблем, нито той, нито семейството му. Когато веднъж им казах, че не мога да му родя деца, майка му ми каза : „Ние искаме той да е щастлив, да има своята половинка. Ние искаме детето ни да е щастливо.”

Мислиш ли за деца?

Да, разбира се. Но твърде скоро получих това, което исках - новото ми аз, мъж до себе си, обичта и подкрепата на много хора. Нека им се порадвам егоистично първо и после разбира се, дори и да съм сама, ще си осиновя дете.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.