Защо Путин не е лъмбърсексуален?

Защо Путин не е лъмбърсексуален?
04-12-2014г.
163
Радост Петрова

Ще почна отдалече по изясняването на въпроса защо АДЖЕБА Путин не е лъмбърсексуален, за да ви стане съвсем ясно и да нямате повече съмнения.
Всички вече знаем, че „Южен поток” няма да има. Разбрахме и че според Путин „България е лишена от възможност да се държи като суверенна държава” (но не беше лишена от нищо, когато изпълняваше всяка руска поръчка). За пореден път разбрахме също, че каквото трябва да влезе от Русия в България, ще влезе. С тънкия момент, че сега ще ни влезе отзад, така дe – от Турция. Та даже и ще ни струва по-скъпо. Не само това, ами и няма да имаме хилядите нови работни места по изграждането на проекта, нито пък ще се сдобиваме с около 400 млн. евро годишно. 
Гениално сме го измислили, а? Към Европа и отвъд, та дори и без пари! Евроатлантическите ценности не струват 400 милиона. Те са безценни, дами и господа новоевропейци.

Изобщо... кой е тоя Путин, че ще ни вкарва разни тръби? Я ние да видим Турция какво са склонни да ни вкарат. Да видим и как импотентна Европа ще се справи с това. Пенетрация да има всякаква, само не и на ресурси. А на нас, обикновените хора, ни остава да се надяваме, че ЕС ще ни разхлаби малко каишката. Че ще поднови преговорите за тоя прословут газ, белкем намажем нещо и ние. Остава ни да се надяваме, че българските политици са достатъчно адекватни, за да се уплашат от икономически съюз между Русия и Турция. И че ще направят нещо по въпроса, там – в Брюксел. Ако пък това не стане, надеждата ни остава Ердоган да възприеме навлизащата на изток тенденция за черен петък в продажбите и да дишаме от време на време и ние.

Обаче, мили русофоби, на вас държа да ви кажа, че вече не иде реч за това дали тачите Путин. Дали си пеете руски песнички преди да заспите. Дали мастурбирате на руско порно. Или дали бюстът на Ленин все още седи в хола ви. Тук вече става дума за това, че официално бе закрит проект, който щеше да облагороди нашата икономика несъмнено. Но нееее. Ние, за да дадем път на ЕС и САЩ да прецакат там нещо Русия, си спъваме собственото бъдеще (което и с „Южен поток”, пак не беше особено цветно, а пък без него...).
Това, което нашите днешни политици цапат във външните работи на България, ние – младите не можем после и 100 години да оправим.
Сега сигурно ви е кристално ясно защо Путин не е лъмбърсексуален. Ами защото не му трябва. Както виждате той е модерен в Турция и без брада.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.