Прекалява ли Тачо с поведението си?

Прекалява ли Тачо с поведението си?
04-12-2014г.
51
Лентата

След като излезе от „Вип брадър”, съпругът на Жени Калканджиева - Тачо е обграден от женско внимание. Парадоксално или не, явно много жени са харесали представянето му в къщата и са видяли нещо в него, което ...искат.

Към момента Тачо може да се похвали със солидна фенска маса - предимно от жени. Приятелките му във Фейсбук се увеличиха драстично, интересът към него - също. Очевидно той самият е щастлив от женското внимание, което получава. Може би дори понякога сам търси такова... Стефан, както е истинското му име, постоянно харесва снимки на красиви, млади и РАЗГОЛЕНИ момичета.

Питаме се, след като с Жени Калканджиева твърдят, че са все още заедно - доколко е редно да афишира Тачо публично интереса си към други дами?!! ..

Или може би ще си кажете - те имат просто отворен тип отношения на принципа „очи пълни-ръце празни”?

 

В крайна сметка, като си приел публично да си двойка с някого - не е ли редно да демонстрираш поне уважение, което не би трябвало да включва откритата демонстрация на интерес към „чуждото” , било то чрез лайкове или коментари в социалните мрежи?

И още нещо. Да погледнем и от другата страна - жените, които Тачо харесва. Млади, красиви, секси, животът е пред тях...Колко от тях ще откажат на млад, готин и популярен, па макар и обвързан мъж? И то мъжът на шестата по красота в света?

Прекалява ли Стефан с поведението си спрямо Жени Калканджиева? – преценявате вие.

p.s. Лентата не се наема с предположения за възрастта на момичетата от снимките - затова и виждите цензуриран вариант на фотосите.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.