КОЙ ОТКРАДНА ПЕТКО СЕРТОВ?

КОЙ ОТКРАДНА ПЕТКО СЕРТОВ?
10-12-2014г.
152
Радост Петрова

Драги читатели, скъпи съотечественици, староевропейци, новософиянци, кифлички и вафлички, батки и копелета. Днеска мислех да ви се възмущавам за 8-ми декември. Ама за какво? Все едно не си знаете. Вместо това, реших сама да тръгна по следите на бившия шеф на ДАНС, да разбера къде точно се намира тялом и духом и да ви разкажа. А ето и до какво ме доведе моето разследване:

ВЕРСИЯ ПЪРВА

Петко Сертов е бил отвлечен от МАСОНИТЕ. Имал е информация за тайни ритуали, които включват балсамиране на живи котки, преобличане на мъже в женски дрехи, няколко дребни кражби на крайници от моргата на Военна болница и пиене на кръв от костенурки (като от последното имал и видео запис). Нашите приятели, масоните, обаче не били доволни от неговите разкрития и са го претопили в глинена ваза. За което го таксували скромните 8000 лева.

ВЕРСИЯ ВТОРААА

Откраднали са го ЛЕПРИКОНИТЕ. Те получили информация, че той е далечен наследник на голям техен предводител и решили да си го приберат във вълшебния свят. Осемте хиляди лева били членски внос за клуба по крикет.

ТРИ

Сертов се оказва нероденият брат на дядото на персийския македонски принц. Този факт кара братята македонци да привлекат бившия шеф на ДАНС на своя територия, където да го зазидат в статуя на единственото празно място на площада в Скопие. Той изтеглил 8000 от банковата си сметка, защото видял в Интернет, че у македонско парите са с много нули отзад. А не искал да остава без кеш. Въпросната статуя се очаква да се появи до дни.

ЧЕТВЪРТА ВЕРСИЯ

Петко Сертов и Алексей Петров са имали тайна любовна връзка. Главният ни герой е бил готов да излезе от closet-a, както казват американците, но Алексей не можел да му го позволи. Затова Сертов взел малко пари от банката, отпрашил с най-невзрачната от колите си за Румъния, където да лекува нараненото си сърце.

ПЕТА И НАЙ-ВЕРОЯТНА ВЕРСИЯ

Петко Сертов е бил част от подземния свят на нашата държава. Имал е зависимост от голям мафиот. Бил е в опасност и е решил да се изпари преди да ГО изпарят. МВР и ДАНС знаят това, но заподозреният мафиот не си признава да има общо. Разследващите обаче, също са свързани с не един мафиотски бос и не искат да ядосват никого. Така че, ако го намерят мъртъв, са пуснали още отсега в медиите версията за самоубийство, за да не се налага тепърва после да ни обясняват колко нестабилен психически е бил.

Колкото и да се надяваме обаче да се окаже, че е избягал на някой остров с любовницата си или пие уиски с леприкони, все по-вероятен става сценарият Сертов да бъде самоубит и историята да потъне в бездната.

Дали е за пари? Дали е за информация? Къде е и защо е – обещавам ви, че ние никога няма да разберем.

А аз позволявам на държавните органи, разследващи случая, да се възпозват от предоставената информация. Няма да им искам пари.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.