Педофил да се наричам - първа радост е за мене...

Педофил да се наричам - първа радост е за мене...
11-12-2014г.
170
Адриана Аврамова

Педофил - най общо казано, това е човек, който разглежда подрастващите индивиди като сексуални обекти без оглед на тяхната възраст и пол.

Да си педофил в днешно време в България - това, струва ми се, не се счита за някакъв кой знае какъв порок.

Слушаме чат-пат за малолетни деца, изнасилени от дърти чичковци, но какво от това? Случвало се и в други страни -ще кажете вие. Ние тук сме толерантни към различните... А и нали на нашето отроче нищо му няма, никой не му е посегнал - значи проблем няма.

Наскоро се разбра, че възрастен мъж (в помощно училище!!!) е блудствал с 13-годишната Ана-Мария, която е с аутизъм. Чухме и за малката Джансер, която е преживяла непоносима жестокост от някакъв си изрод, решил, че му се чука дете. Медиите полудяха от репортажи и новини, но ето, малко повече от месец мина - кой си спомня и на кого му пука, че тези деца са поредните жертви на родни педофили? Наблягам на думата „родни” и ви припомням, че тези хора делят една територия и страна с мен, с вас и най-вече с децата ви.

Какъв е броят на осъдените за педофилия в България?

Ами - никой не знае. Чули сме за един Владо Кузов и най-много да има някой и друг изверг с УСЛОВНА за блудство. Не ги хващат и не ги съдят - това е цялата истина. И ето така, лека по лека България се превърна в благоприятна среда за педофилите. После как да не е първа радост за тях, че хем си блудстват с децата, хем спят спокойно нощем? Действат си на воля хората, а децата ги е страх - мълчат и е нормално. А институциите...те твърдо са решили да НЕ взимат никакви мерки, сякаш този проблем не съществува, сякаш не е част от тази държава.

На лов за педофил

Но педофилите, повярвайте, са ГОЛЯМ проблем в България и сега ще ви го докажа съвсем нагледно. Ще ви разкажа и покажа съвсем накратко един експеримент, който направих преди известно време. Ще го нарека „Лов на педофил”. И горещо ще го препоръчам на работещите в ДАНС - ей така, да го дават като упражнение на стажантите да го правят, вместо да им носят кафета и кифли. Може пък да има някакво развитие.

Както всички знаем - Интернет и по-конкретно социалните мрежи, сайтовете за запознанства и онлайн чатовете са местата, в които се подвизават най-голям брой педофили. В един такъв чат влязох и аз с ник malkasladka12 - типичен за децата, които влизат в такива сайтове. И ето, че веднага постигнах желания интерес. Писаха ми няколко МЪЖЕ, пред които се представих за 12-годишно момиче, случайно попаднало в този чат. „Какво СИ търсиш тук? „, „Мокро ли е котето?” , „Обичаш ли големи батковци?” - това бяха само част от въпросите, които чичковците ми зададоха. Но един такъв чичко се отличи повече от другите. „Искаш ли грижовен, богат чичко на 40?” - ме попита потребител с ник rabotodatel_tr. „Търся си малка принцеска”- продължи той. „Да я глезя и гушкам, много те желая”.

Без да желая да насаждам етнически елементи, само ще спомена, че правописът на въпросния мъж е типичен за турците. Може би знаете, че повечето от тях сливат думите, когато пишат и обикновено „залепват” частиците или местоименията към някоя дума. Така че - може да направим ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ какъв човек стои зад компютъра в този пример.

Та, нататък.

След като ме попита откъде съм и сподели, че много работи и пътува, „работодателят” ми каза, че въпреки това много иска да бъде заедно с 12-годишната принцеса (на която дори не е видял и снимка) поне 1-2 пъти в седмицата. Щял да я глези и купува подаръчета - видите ли. На моя отговор „страх ме е”, мъжът отговаря- „и мен ме е страх. Искам никой да не знае за нашата връзка. Малолетна си, по-рисковано е за мен”.

Защо те е страх” - питам наивно аз .

„Защот, ако се оплачеш от мен ще ме затворят”.

Колко тъжно! Чичкото ще лежи, задето иска да спи с 12 годишно МАЛОЛЕТНО девойче. Което по всяка вероятност не му е и първият такъв случай. Разговорът продължава с въпроса „Правила ли си секс'”, а на отрициталния отговор, мъжът отговаря с „Искам аз да съм ти първия”.

И ето ви един педофил, разкрит за около 40 минути по най-елементарния начин.

Колко е трудно да съблазниш едно 12-годишно дете - обещаваш му подаръци и внимание, и прокрадваш идеята за секса. А сексът вече не е тема „табу” сред младите - те знаят значението й, че даже и го практикуват. И това е нещо, от което аз често се отвращавам и възмущававам, но като се замисля - по-добре да се съвкупляват помежду си, отколкото дърти чичковци да се опитват да проникнат в невръсните им тела.

Питам - ДАНС, ГДБОП, къде сте? Вие някоя акция направихте ли ? Някого хванахте ли? Кой бърка в бельото на Ана-Мария и колко ще получи изнасилвачът на Джансер? Ами всичките такива „невинни” Интернет педофили?

Сигурно сте заети с нещо по-важно, пък и да го хванете - и този, и такива като него -голяма работа, нали ще го пуснете веднага. Не ви работи системата и тя е спряла - като държавата. Всъщност в България нищо не работи. НИЩО. Само педофилте - за тях няма работно време, криза и такива неща. Те са навсякъде, седят някъде незабелязано в парка и дебнат за детето ти. Те са може би учителите на децата ви или си пишат с тях в момента и им обясняват колко хубаво, и нормално е да правят секс на 12 години. Съвсем в реда на нещата е, видите ли....

В Македония (подчертавам - МАКЕДОНИЯ) въведоха химическата кастрация за педофили. Иначе казано - за тези, които извършват повторно престъпление, законът предвижда и химическа кастрация.

В БЪЛГАРИЯ само дето не аплодираме педофилите като издевателстват върху някое дете. Ние просто си ги отглеждаме, грижим се за тях - да им е добре, сякаш се притесняваме да не вземат да изчезнат, сякаш са ни нужни...

А после те обясняват, че обичат България и затова ще съдят държавата за милиони в Страсбург. Е, как да не обичат България като само тук има кой да им позволи да се гаврят с малолетни и после да получат условна?

ДОКОГА така - питам аз ?

Докато не пострада и вашето дете или вече сме толкова претръпнали, че пак ще си кажем - всичко ще се оправи, няма проблем. Има проблем. Отворете си очите.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.