Изложи ли се Петя Буюклиева или я изложиха?

Изложи ли се Петя Буюклиева или я изложиха?
12-12-2014г.
94
Лентата

Петя Буюклиева напусна Къщата на „Биг брадър” дни преди финала на шоуто. Певицата беше може би най-атрактивният съквартирант в тазгодишното предаване, макар да беше определена от другите участници като „дразнител” и човек с „психически отклонения”.

Петя успя да подразни съквартирантите си с претенциите си, постоянното говорене, злословеното по адрес на нейни колеги, както и непрестанната употреба на думите „Обичам те” (които казваше дори на онези, с които видимо не се харесва).

От друга страна, певицата нито веднъж не отказа да изпълни някоя от мисиите, които й бяха възложени, както направиха много от останалите участници.

Вероятно участниците ликуват след като Буюклиева напусна Къщата и вече живеят една идея по-спокойно.

Но остава въпросът - изложи ли се Петя или я изложиха?

Преди да се впуснем в разсъждения по темата, нека да припомним, че преди „Биг Брадър”, изпълнителката взе участие във формата „Музикална академия”. В него Петя отново беше най-коментирането име, като освен чисто битовите скандали, беше обвинена дори в побой над съпруга си заради един шамар, който така и не се разбра дали беше реален.

Месеци след това риалити си мислехме, че Буюклиева е взела поука за себе си, че не е редно да взима участие в други такива проекти, но ето че не сме били прави. Питаме се - дали Петя сама се излага и не се усеща? Може би просто е такава, може би е различна...

Или просто е най-добрата жертва за целите на родните продуценти. А именно - да вземат една популярна личност и да я смачкат пред очите на цяла България...

Нека се замислим. Ние не видяхме нищо хубаво от нито един участник в тези риалити формати. Надали всички са чак толкова лоши, дразнещи и с лоша хигиена хора...Но какви са те в реалния живот, през какво са минали - остава загадка за зрителите. Защото според продуцентите явно е по-интересно да показват на аудиторията как един мъж си показва интимните части или как някой имал стомашно разстройство, което се превръща в тема номер 1.

Да се върнем на Петя Буюклиева - най-добрият пример как един имидж, граден с години, може да бъде съсипан за три седмици.

Ще ви запознаем с част от нейната лична история, за която не можахме да чуем в шоуто. Може би е добре, когато гледаме едно такова шоу като”Биг брадър”, да имаме предвид и други факти от живота на участниците, преди да ги заклеймим като „луди”.

Ето какво сподели пред журналисти съпругът на Петя - Тони Георгиев: Тя е един изстрадал човек, минал през много изпитания.“ Съпругът на певицата разкри, че Петя претърпява възпаление на лицевия нерв, месец преди абитуриентския си бал. Вследствие, получава парализа на дясната половина на лицето. „Било е голям удар за нея, но тя не се отчайва, бори се докрай“. Изпитанията за Петя не свършват. Тя прави и два спонтанни аборта, които понася много тежко. Майка й умира в катастрофа, което тотално съкрушава Буюклиева. Това е повод тя да загуби и очакваното тогава второ дете.

Макар и преживяла много, Петя Буюклиева и загуби много с влизането си в къщата на „Биг брадър“. Тя влезе като „фаталната жена“, но излезе като „черната овца“. Надяваме се, певицата най-сетне да разбере, че тези формати не са за нея.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.