Наглост: как „гъзари” паркират на средата на централни софийски улици!

Наглост: как „гъзари” паркират на средата на централни софийски улици!
14-12-2014г.
36
Лентата

Нали знаете – всички хора са равни, ама някои са по-равни от другите!

И това го разбирате веднага, след като попаднете пред известно столично заведение, което се намира на ъгъла на две от най-централните улици в София – ул. „Сан Стефано” и ул.”Шипка”. Какво става там?

Горе долу всяка вечер, след седем часа, особено в периода петък-неделя, посетителите на заведението, притежатели на очевидно скъпи коли паркират на съответните улици. Дотук – всичко звучи нормално. Забележете обаче КАК паркират.

Вижте черната кола, която е паркирана на ъгъл, на почти 2 МЕТРА от тротора, което ще рече, че се намира почти в средата на кръстовището!!!

Собствениците й, явно си се забавляват на метри оттам и не им пука, ама грам, че създават предпоставка за катастрофа и, че тотално НАРУШАВАТ правилата.

Трябва да отбележим, че не става дума за един-двама души, а за регулярно и постоянно паркиране по този абсурден начин.

Най-редовно, пред заведението, на улица Шипка, където отдясно паркирането е ЗАБРАНЕНО са спрели, без шофьор вътре, върволица от коли.

Автобусът, който минава по същата улица, едвам, едвам си проправя път в теснотията, докато се опитва да не се блъсне в колите, оставени по ъглите, и също така паркирани и от двете страни на улицата. Без аварийки дори...

Странното е, че това е факт месеци наред. И явно НИКОЙ не се е оплакал. Пък да звънне на 112, пък да каже, че шофьори злоупотребяват в центъра на София, пък да викнат някоя институция да посвърши нещичко...

Не. Гражданското ни общество с такива дреболии не се занимава...

И ще разбере за проблема, когато същите тези шофьори, опиянени от идеята, че за тях всичко може – почнат да ни бият, за това, че сме им направили забележка, че – ТАКА НЕ СЕ ПАРКИРА!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.