Росен Петров: Слави беше прав да си остане в Шоуто!

Росен Петров: Слави беше прав да си остане в Шоуто!
14-12-2014г.
33
Лентата

Вчера стана ясно, че Росен Петров е поредният напуснал редиците на „България без цензура”.

Въпросът, който тормози всички е защо дясната ръка на Бареков се разделя с партията... Ето какво сподели по темата пред журналисти Росен Петров:

''В мотивите си за оставката аз не съм посочил причини единствено, защото искам да избегна сценария, който до момента се осъществяваше винаги, когато някой напусне "България без цензура". А именно - воденето на самоубийствени войни, заклеймяването с предателства, с продажби. Аз нямам никакви лоши чувства към г-н Бареков", казва Росен Петров в интервю за "24 часа".

Въпреки всичко, Петров потвърди, че ще остане част от парламентарната група „Български демократичен център”, а няма да бъде независим депутат и да прави компания на Ана Баракова. Той споделя още, че конкретният повод за оставката е многото случаи, в които той от медиите е научавал позицията на партията. "Последният случай беше, когато аз по Националната телевизия говорех, че България се нуждае от стабилност и затова нямаме нужда от избори посред зима. В същото време г-н Бареков по една друга голяма телевизия обясняваше точно обратното".

Отностно Бареков, Росен Петров споделя :''Аз съм защитавал лидера Николай Бареков, той е защитавал мен, но просто искам да изляза от сянката на скандалите, която виси постоянно над ББЦ. Ние с Бареков просто сме различни хора, с различни виждания и мисля, че това е нормално в партия с такова име''.

Росен Петров така и не отговори на въпроса защо не се е присъединил към ВМРО, спомена само, че това е малка тайна между него и Краси Каракачанов.

На въпрос дали съжалява, че е напуснал телевизията в името на политиката, той отговоря така :"Много пъти съм се опитвал да вкарам Слави в нея, но сега разбирам, че той е бил прав, когато си е останал с шоуто. Не съжалявам за това, че съм влязъл, но определено ми е мъчно за телевизията."

И така, равносметката е - още един напуснал ББЦ след Ангел Славчев, Калина Крумова и Ана Баракова. И не просто поредният депутат, а едно от емблематичните лица на партията. 

Очаквахте ли това да е съдбата на ББЦ?...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.