Кой го интересува били ли са интимни Катето Евро и Тодор Славков?

Кой го интересува били ли са интимни Катето Евро и Тодор Славков?
15-12-2014г.
304
Лентата

''Петнайсет години не съм те е...л, но още ставаш.''

С тези думи се обърна Тодор Славков към Катето Евро преди няколко дни в Къщата на „Биг Брадър”. И предизвика фурор в медиите – всички, от които задават въпроса „Ама наистина ли?”.

Под влияние на алкохола, двамата си размениха куп нецензурни реплики, а останалите съквартиранти останаха безмълвни. Ако съдим по думите на Славков, излиза, че с Катето са били интимни преди около 15 години. Дали това е вярно или е просто шега, под въздействието на алкохола - не знаем.

Но нали има една приказка, че човек си казва всичко като е пил... Както и да е. Спали ли са или не Катето и Тошко - всъщност не би трябвало да ни вълнува. Но ето, че това изказване предизвика поредната сензация в медиите....

Ние се питаме друго - доколко е важно и обществено значимо кой с кого си ляга и защо все търсим „новината” и „скандала” под чаршафите на известните? С какво новината, че са или не са правили секс /преди 15 години/ двe oт популярните личности в страната ще промени нещо от нeчии живот?

Освен да бъде поредният повод за клюкарстване. Както знаем - българите обичаме да си запълваме времето с клюки, а медиите със ''сензации''.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.