Нова мода: Деца се бият и качват клиповете в интернет

Нова мода: Деца се бият и качват клиповете в интернет
16-12-2014г.
62
Лентата

Три ученички се сбиха насред централния хасковски парк и пред очите на десетки хора. Женският бой е документиран и може да го намерите в социалните мрежи.

Причината? Спокойно! Не е само за забавление! Девойките са се карали с основателна причина, а именно ... момче. Дотук стигнаха тийнейджърките. Къде за забавление, къде заради някакво си момче се скубят и бият. Да не забравяме и задължителното условие - документирането на боя. Иначе шоуто не е пълно.

Припомняме ви, че това не е първият такъв случай в Хасково. През януари две възпитанички на Търговската гимназия спретнаха зрелищен бой в двора на училището си, отново демонстриран и споделян в социалните мрежи.

Поглеждайки по-глобално на темата, се оказва, че пердашенето между младите е нещо съвсем обичайно. Десетки са примерите за бой между подрастващите, на които попаднахме в сайтовете за видеообмен. Изглежда, че децата са забравили или никога не са знаели какво означава нормалната човешка комуникация и предпочитат да се разбират по стария, първобитен начин. Разбира се, с една добавка - видеа, които да увековечат унизителните моменти. Но децата не са виновни. Явно няма кой да ги научи - учители, родители, къде сте? Или смятате за достатъчно да се възмущавате пред компютъра, докато гледате клипове на чуждите деца? Утре в тях може да е и вашето дете...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.