Bentley за Коледа!

Bentley за Коледа!
18-12-2014г.
82
Лентата

Моделката Моника Валериева получи предварително своя коледен подарък! Нека ви подскажем. Лъскаво, ново, скъпо, с кожена тапицерия и ... поръчково. Що е то?...Бентли.

Г-ца Валериева побърза да се похвали в социалните мрежи със ''скромния'' подарък, който е получила от гаджето си. Возилото е не просто луксозно и скъпо, то е специално за Моника. На седалките на колата е изписано името на моделката.

Очевидно приятелят на сексбомбата много я обича, защото не спира да я обгрижва. Ако оставим на страна Бентли-то и го приемем за скромен коледен подарък, какво да кажем за постоянните почивки, на които води своята изгора? Дестинациите от типа на Дубай съвсем не са нещо ''екзотично'' за Моника, тъй като възлюбеният й често я изненадва с билети за чужбина, а тя не забравя да се похвали в социалните мрежи.

В общи линии забелязваме, че родните моделки, също като фолкзвездите много обичат да си ги мерят. Не силиконите, а парите на гаджетата си. Сякаш участват в някакво състезание и се надпреварват коя ще получи по-скъп подарък, по-маркови дрехи и ще се тагне от по - елитно място.

Е, Моника май ги закопа... поне засега.

Само че ние се чудим, трябва ли това мерене да е обществено достояние и не им е малко неудобно на тези принцеси със скъпите коли и богатите гаджета, че в  родния информационен поток новините звучат така: ''България - с най ниски заплати'',    ''Всеки пети българин живее в мизерия'', а до тях:  ''Моника Валериева с ново Бентли'', ''Антония Петрова си подари диаманти'', '' Николета с чанта за няколко бона''.

А може би това не е важно за тях. Все пак - кой, както се уреди. А някой моделки, признаваме, са си уредили добре живота.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.