Баща-убиец съди майката на жертвата за неплатени издръжки!

Баща-убиец съди майката на жертвата за неплатени издръжки!
22-12-2014г.
59
Лентата

Бащата, пребил до смърт седемгодишната си дъщеря e завел дело срещу бившата си съпруга за неизплатени издръжки. След това - държавен съдебен изпълнител запорирал банковата сметка на майката - Деница Василева.

Запорното съобщение е с дата 17 септември 2014 г. и е в резултат на заведеното дело за неплатени издръжки за минал период, когато децата са били оставени при бащата след развода. Според текста от полученото запорно съобщение Деница дължи 6181,10 лв на бившия си съпруг, като 4800 лв. от тях са главница, а останалите пари са от натрупани лихви.

Безумното в случая е, че малката Пламена вече не е на този свят, сестричката й Десислава е настанена в приемно семейство.

И милата ни администрация, закони и бумащина са довели нещата дотам – чакат се пари за издръжка на дете, което вече не е сред живите! Пълен абсурд.

Припомняме ви, че бащата преби до смърт седемгодишната си дъщеря на връх Великден в Русе. По думи на майката - детето е било цялото в синини от ритници и имало следи от удари с точилка, впоследствие - сърчицето й се пръснало и починала на място...

И именно тази майка, която е видяла детето си посинено до смърт....сега трябва да ПЛАЩА ПАРИ НА УБИЕЦА.

Опечалената майка разказва как живее сега, как няма достъп до спестените си пари. Няма възможност да плати наема си, заради което е принудена да живее при близки и познати.

В момента тя вече е и безработна, защото програмата за временна заетост, по която била включена, вече е завършила.

И какво се получава?

Една майка, загубила детето си заради един урод (без извинение) има желание да гледа по-малката си дъщеря, но няма нито средства, нито условия, за да й осигури нормално съществуване, а на всичкото отгоре след цялата трагедия СЕ ЧАКА тя да плати пари....на един убиец.

Това ли е България?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.