ЕКСКЛУЗИВНО!: Една "мистерия" около Петко Сертов по-малко!

ЕКСКЛУЗИВНО!: Една
06-01-2015г.
66
Мария Маркова-Марчела

В типичния напоследък за медиите ни „жълт“ стил, едно момиче на име Теодора Кондова беше „произведено“ тези дни в любовница, фатална жена и изобщо – причината за изчезването на първия шеф на ДАНС - Петко Сертов. Ето какво казва 26 годишната Теодора по темата:

Теодора, любовница ли си на Петко Сертов и знаеш ли къде е той?

Нямам интимни отношения с него и никога не съм имала. Не знам нито къде е, нито съм се чувала с него.

Откъде тръгна тази история и защо според теб точно ти се оказа замесена в нея? От полицията потърсиха ли те да им помогнеш с разследването? Изобщо, как те свързват с името на Сертов и защо се появи в медиите?

Петко Сертов беше един от най-старите приятели на вуйчо ми. Отношенията ни са чисто приятелски – между семейства. Преди медиите да „избухнат“,  полицията се свърза с мен, да.

Предполагам заради колата, с която се твърди, че е напуснал България? В сайта на вестник „Труд“ публикуваха номера и марката на колата – светло сив „Опел Астра“ СА2987РМ – това твоята кола ли е? 

Колата е моя. Дадохме му я да я кара, защото беше без кола известен период от време.

Колата намерена ли е?

Нямам такава информация. Предполагам, че не е.

Твърди се също, че той последно е бил видян с теб преди да изтегли пари от една банка и да излезе от България – вярно ли е? Виждала ли си го преди да изчезне?

Не съм го виждала преди да изчезне.

Как се отразява на теб и семейството ти този скандал?

Надяваме се, че той е добре и, че съответните органи ще си свършат добре работата, без да бъдат възпрепятствани от евтините скандали, които се тиражират в медиите.

*Теодора не е напускала България и в момента живее със семейството си в София.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.