Сексът не е това, което беше!

Сексът не е това, което беше!
07-01-2015г.
358
Симона Милкова

Запознаваме ви с един кросдресър.* Той е държавен служител. Това, което го отличава от средностатистическия чиновник е, че под дебелия си зимен пуловер е сложил сутиена на майка си. Наместо боксерски е надянал дантелени дамски прашки, наместо дебели зимни чорапи е сложил микрофибър със силикон по края. Обича да се снима и да се показва на хората. Фетишът му е да го видят със забранените за пола му корсети, бикини, жартиери. И затова - той е в мрежата, готов да сподели интимните си моменти с вас.

Иначе за него в секса няма табута. Тройките, оргиите и групите са ежедневие. БДСМ, СКАТ, ПИСИНГ, ФИСТИНГ - за него няма тайни, нито задръжки. Казва, че единствено жена може да причини най-ужасяващите неща на един мъж. И той си има такава, нарича я неговата домина, за 60 лева на час тя е готова да се превърне в неговия сексуален ад и да се гаври с него брутално…какво да се прави, предпочитания. Нашият герой позволява да му акат в устата и го намира за възбуждащо.

Открил страстта си да се облича в женски дрехи като тийнейджър, естествено първо опитал с бельото на майка си. Впоследствие, пробвал и вибратора й. Днес, години по-късно, за да не делят едни и същи долни гащи, майка му е принудена да пазарува сутиени и прашки и за сина си. А през това време той върлува в Интернет и търси своите наблюдатели. Като нищо да ви изпрати покана за приятелство във Фейсбук, подвизава се под различни женски имена, а снимките му са повече от скандални – с лачени ботуши, лакиран, с корсет, сутиен, пристегнати с ластици тестиси…

Той не е гей, макар че спи с мъже. Той е от поколението, за което сексът тип „аз и ти“ и няколко пози е скучен, безразличен и без значение. Той иска всичко, което вие не можете да си представите, че бихте направили. Казвам ви го, сериозно. Той пъха чаша за вода в дупето си и праща снимката на приятели, просто така, за добър ден!

Казвам му, че искам да направим филм за него, той е съгласен, при условието да му скрием лицето, все пак е държавен служител, вероятно ще го изхвърлят от работа, ако покаже какво има под ризата му или в главата му. След няколко дни ми казва, че май няма нужда от интервюта, а от психиатър. Самият той мисли, че нещо в предпочитанията му е сбъркано. Трудностите в живота му са от типа на: „не мога да си намеря червени лачени ботуши, 41 номер“.

Той е от хората, които се качват при някой циганин бакшиш и просто правят секс с него, без значение, че всъщност и двамата са хетеро.

Къде сбъркахме? Защо любовта остана на заден план или това е просто секс…някакъв безумен, изродски, мръсен, лайнян...опикан секс. Трябва ли да го съдим сега кросдресъра за нещата, които предпочита или това е някаква болест на съзнанието му? Трябва ли да я лекува или трябва да следва предпочитанията си…та да не се задълбочи проблемът му. Да не отиде примерно при шефа си по женски долни гащи…

Стигам до извода, че щом има търсене, има и предлагане. В сайта, забележете, www.teenproblem.bg, попадам на следното питане, молба, зов, цитирам: „Къде мога да срещна кросдресър? Харесвам момчета, държащи на външния си вид. Имала сам няколко връзки с големи и космати момчета и се отвратих от тях. Миришеха на лошо и рядко влизаха в банята. Сега искам да имам връзка с кросдресър. Искам той да е много красив. Къде мога да го открия?“

Драга, ето го бе, пиши ни и ще ви свържем.

*Кросдресърите са хора, които поради различни мотиви се обличат в дрехите на представителите на противоположния пол. Не е задължително да желаят да станат като или да подражават по поведение на представителите на противоположния пол. Също така, не желаят да се подлагат на терапия за промяна на пола и нямат желание да променят телата си. Голяма част от кросдресърите определят себе си като хетеросексуални.

СНИМКИ ОТ ПРОФИЛА НА КРОСДРЕСЪРА:

П.С. Екипът разполага и с много по-брутални визуални материали, но се въздържаме и засега няма да ги пускаме. Който иска да види реално как изглежда героят ни - моля, да ни пише.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.