Историята на дядо Владо - излекувал се от 4 „нелечими” болести!

Историята на дядо Владо - излекувал се от 4 „нелечими” болести!
22-01-2015г.
330
Лентата

Владимир Бошнаков (85 г.) - известен като народен лечител и билкар, твърди, че за всяка болка има билка...

Историята му започва преди години, когато погребва майка си и съпругата си заради... рак. Не след дълго, него го застига сходна съдба.

Дядо Владо получава спъсък с диагнози от неизлечими болести...

Например: недооросяване на мозъка с кръв, аритмия, Исхемична болест и наличие на 76-милиметров тумор на простата.

Според лекарите единственото решение са операции на тумора и 2 байпаса за сърцето. Но Бошнаков има горчив опит от своите роднини и отказва операцията и медикаментозното лечение, предписано от лекарите.

Влачех се като недоубито куче. Беше невъзможно да ходя навън. На 7-ия месец помолих тримата ми лекари да се съберат и да съгласуват терапията си, защото се чувствам зле. Те ми отговориха, че, ако искам да ми удължат живота (удължат, а не спасят!), да следвам дадените ми указания“ .

Дядо Владо знае, че няма и доказан метод за лекуване на рак, но решава да опита сам. Започва да чете книги и да експериментира. Всеки месец прави изследвания на тумора и следи състоянието си...

Нямах какво да губя. Започнах с газ. Тя намира болното място и го лекува. Два месеца пих газ и туморните маркери намаляха значително", споделя той.

И след 16 месеца, той казва, че побеждава всички „нелечими“ болести в лекарския лист, а това обяснява той - доказват и медицинските изследвания.
Хубавата вест бързо се разпространява и той започва да лекува свои близки, след това и непознати...

Не взима пари, прави го от добра воля. Защото вярва, че хората днес умират много по-рано от срока, даден им свише. И смята, че с малко знания и разум можем да се доближим до оптималния брой години.

През своята 15-годишна практика дядо Владо казва, че е излекувал безброй хора, страдащи от различни „неизлечими“ болести.
И дава за пример случай с малко момче, имащо 56-милиметров тумор в мозъка. Голяма част от него не може да бъде отстранена. И момчето получава парализа на цялата дясна половина. Едната му ръка започва да слабее, не вижда с едното око. Но с намесата на Бошнаков туморът се стопява на 29 мм! Майката на момчето твърдо заявява, че ще продължи с чудодейната терапия на дядо Владо, докато то не се излекува напълно!

За щастие, всички билки за чайовете на билкаря Бошнаков се намират и у нас. Важно е постоянството и дисциплината да се приемат в точен час, казва той.
Според дядо Владо най-важното условие при всяка болест е да се пречисти организмът от отрови и микроби.

В чист организъм болест не вирее", отсича той. И добавя: „второто важно условие е болният да преосмисли начина си на живот и хранене."
 

източник: utroruse.com

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.