Бащата-изверг: насилвал сина си още на 20-тия му ден!

Бащата-изверг: насилвал сина си още на 20-тия му ден!
27-01-2015г.
156
Лентата

Особено жестокият случай на малкия Сашко от Сандански, изнасилен от баща си преди 4 години, е на път да бъде разрешен. Но... се появиха нови и потресаващи факти.
Костадин Тасев получи 12 годишна присъда за извършеното престъпление - системно изнасилване на детето. Бащата-изверг беше избягъл и преди дни заловен в гръцко село близо до границата.

В медийното пространство излязоха множество престъпления, които Тасев е извършвал в собствения си дом и със собственото си семейство.
 

Предисторията:

На 6 октомври 2007 се родил малкият Сашко - здраво и силно момченце. Но с ужасна съдба. Още в края на първия си месец детето постъпило в болница с температура, кървене от ануса и диария... Лекарите в болницата му оказали първа помощ и го изпратили при специалист гастроентеролог. Последвала и ужасната новина, че детето е било изнасилено.
До април 2009, Сашко е постъпвал 14 пъти в различни болници с едни и същи оплаквания – изтичане на кръв от аналната област.
Но филмът на ужасите не спира дотук. Когато детето било на 2 годинки Тасев извършил най-бруталното си изнасилване.
Докато майката спяла, извергът взел момченцето и го завел в другата стая, там той се гаврил с него по всевъзможни начини. Насилил детенцето с пръчка, разкъсвайки дебелото му черво и пикочния мехур. Сустоянието на детето се влошило още повече...

Вече 4 години случаят с малкият Сашко се влачи по институциите. А извергът въпреки присъдата НЕ Е в затвора.

Тази история не е за хора със слаби сърца, нали?

Но тази история явно се случва в държава, оперирана от съчувствие.

Ако бяхме нормално място за живеене – трябваше да сме излезли по улиците заради този изверг, който след присъдата побягва към Гърция. Трябваше да крещим, че никой няма право да пипа децата. Трбяваше да сме бесни на този филм на ужасите. Но ние не сме бесни. Ние сме тихи зрители. Уви.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.