Убиецът на Паоло отново шофира!

Убиецът на Паоло отново шофира!
28-01-2015г.
61
Лентата

ПРИПОМНЯМЕ:

 Това е случаят на прегазения 4-годишен Паоло на пешеходна зона в Стара Загора!

Осем месеца след трагичния инцидент, убиецът Георги Сапунджиев е все още на свобода и отново се качва зад волана, съобщиха и показаха от bTV.

След като се призна за виновен, Георги получи присъда от 3 години и 4 месеца на първа инстанция. Но тя не може да влезе в сила, преди обжалванията по делото да приключат. Същото важи и за отнемането на книжката му. Дотогава извършителят може да кара необезпокояван автомобила си...

Телевизионен екип засне Сапунджиев пред дома му в село Змейово. Майката на загиналото момченце  редовно чува слухове  за  мъжа, отнел живота на сина й:

Получавам много... непрекъснато информация за него. Хората ми пишат къде са го виждали, какво прави, но лично не сме се виждали очи в очи. Честно казано, не искам да го виждам. Това е последният човек, когото искам да срещам в живота си”- споделя тя.

Почернената жена не може да си обясни какъв човек трябва да бъдеш, за да шофираш отново няколко месеца, след като си прегазил дете.

Екип на bTV изчака Георги пред дома му и стана свидетел на това как без никакво притеснение убиецът минава покрай мястото, където само преди месеци отне човешки живот.

В България наглостта вече е начин на живот.

Наглостта е единственото, което оцелява през цялото време наоколо.

И страхът. Страхът, който ни кара да не се бунтуваме много-много, за да не стане по-зле. Ама колко по-зле може да стане?

Възможно ли е да има по-зле? От това убиец, отнел живота на дете като го е прегазил, да си кара колата най-спокойно?!

Наистина ли някой мисли, че може да има по-лошо от това?

Неслучайно е казано, че адът е тук, на земята. Честно. 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.