Лекарство за рак, скрито от хората? Или какво е алкалната диета?

Лекарство за рак, скрито от хората? Или какво е алкалната диета?
21-02-2015г.
477
Лентата

Знаете ли историята за алкалната диета на д-р Варбург?

Ако не, време е да я разберете. Става дума за теза-конспирация. А именно: твърди се, че още в  далечната 1923 година, един човек е открил лечение за  бича на съвременния човек – болестта рак.

Ученият, направил това е д-р Ото Хайнрих Варбург и малцина знаят за неговото откритие, понеже се смята, че  истината е била умело прикрита от фармацевтичните индустрии.

Д-р Варбург открива, че появата на ракови клетки в човешкото тяло е резултат от антифизиологичен начин на живот, антифизиологично хранене и липса на движение. В резултат на изброените, в организма се създава кисела среда-подходяща за появата на рака. Според него, клетъчната киселинност е  причина за изхвърляне на кислорода.

 „Намаляването на кислорода и увеличаване на киселинността в организма са две страни на един и същи медал: ако някой има едното, има и другото. Реално  киселата среда е среда без кислород.„ – заявил ученият.

Единствено раковите клетки са анаеробни (не поемат кислород), следователно не могат да оцелеят при наличието на високи концентрации на кислород в организма.

Здрави клетки без  35 % кислород могат да се трансформират в клетка с рак само за два дни. Всички нормални клетки имат нужда от кислород, но клетките с тумор могат да живеят без кислород. Това е характерно правило.” – обяснява д-р Варбург.

Според него ракът е защитен механизъм на клетки в човешкото тяло, които са принудени да оцелеят в кисела среда, без кислород!

Туморните тъкани са киселинни, докато здравите тъкани са алкални.

Храната, която приемаме, в зависимост от  протеините, въглехидратите, мазнините, витамините и минералите, гарантира и създава условия на киселинност или алкалност в тялото.

Киселинността и алкалността се измерват с PH, чиито стойности преминават от 0-14, където 7 е неутрална зона. От 0-7 е кисела среда, а от  7 до 14 алкална. Здрав човек има PH в кръвта между 7,4 и 7,45. Ако PH стойността при някого е под 7, този човек изпада в кома.

Ето някои храни, които увеличават киселинността на организма:

-          рaфинирана захар и всички нейни производни;

-          продукти от животински произход (мляко и сирене),сол;

-          рaфинирано брашно и всички негови производни (тестени изделия, торти, бисквити);

-          хляб;

-          маргарин;

-          кофеин (кафе, черен чай, шоколад);

-          алкохол;

-          цигари;

-          всяка варена храна (храносмилането унищожава кислорода и повишава киселинността на храната), цялата промишлено преработена храна в консерви, която съдържа консерванти, изкуствени оцветители, аромати, стабилизатори и други;

А ето и храни, която алкализират организма:

-          Всички сурови зеленчуци – те произвеждат кислород за разлика от термично обработените.

-          Плодовете произвеждат много кислород.

-          Водата е важна за производството на кислород. Хроничното напрежение е много важно и е причина за по-голямата част от всички дегенеративни заболявания.

-          Движението дава кислород на цялото тяло. Неслучайно, заседналият начин на живот съсипва здравето.

За да живее човек здравословно,  е необходимо да приема 60% алкална храна.

За болните алкалната храна, която приемат трябва да е поне 80%.

И още нещо необикновено, което твърди д-р Варбург...

Химиотерапията не лекува рака! Напротив – тя увеличава киселинността на организма до такава степен, че тялото трябва да започне да харчи резервите на кислород и, за да неутрализира киселинността жертва минералите, които се намират в костите, зъбите, в ноктите и косата. Затова и пациентите подложени на химиотерапия губят косата си.

Теза за „алкалността на тялото” се потвърждава и от друг специалист -  един от световно известните хирурзи Д-р Джордж Криле Кливиленд, който казва така:

Всички видове смърт, наречени "естествени" не са нищо друго освен крайна точка на киселинно наситено тяло".

Източник: e-zdravey.com

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.