Хибридната войната срещу нас

Хибридната войната срещу нас
23-02-2015г.
48
Ангел Джамбазки

Поредно брутално расистко мотивирано нападение, извършено от български граждани от цигански произход.

Цигани с железни пръти нападнаха ученици и пребиха едно момче в бургаска гимназия, съобщи Флагман. Същото издание публикува и интервю с майката на едно от пребитите момчета. Търсим връзка с нея, за да и окажем цялата необходима и подкрепа.

Уви, това вече не е новина. Националните медии не я отразяват. Не е политически коректна. Бруталното нападение първоначално е извършено в класните стаи на бургаска гимназия, известна като Автото, след което е продължило в двора и по пътя към спирката. Нападението, според нападнатото момче и свидетели, е мотивирано от расистки подбуди и е извършено от български граждани от цигански произход, въоръжени с метални тръби, боксове, вериги и прочее „учебни“ пособия.

Следа като битовата етническа престъпност превзе малките населени места, под импотентния и безучастен поглед на държавните власти,  удушавайки, изнасилвайки, поругавайки, пребивайки стотици възрастни българи, сега нашествието и тихата гражданска война се пренасочват към класните стаи. Бият се учители, ученици, училищен персонал. И не, извършителите не са нито виетнамци, нито марсианци. Само преди месец дете беше изнасилено в тоалетна на училище от свой съученик в присъствието на съучастниците му с подобни културни особености.

Случаите на расистки мотивирано насилие, извършено в училище, над ученици, от български граждани от цигански произход лавинообразно нарастват. Повод за нападението е фактът, че едното момче, видимо добър спортист, е проявявал родолюбие и национално съзнание. Това е подразнило съучениците му от цигански произход и те решили да му строшат черепа с метална палка.

Бих попитал за реакцията на БХК, Отворено общество и прочее, но знам, че такава няма да има. По-скоро няма да има защита за нападнатото момче, от страна на горните грантови правозащитници. Напротив, очаквам оправдание на нападателите, очаквам да прочета как са дискриминирани и потиснати, как не те са виновни, а са жертви.  Очаквам да прочета, как нападнатият е виновен, как българите също пребиват, как не трябва да се политизира един „битов“ случай, как си правим политическа реклама. Това е репертоарът. Дори не си правят труда да го разнообразят.

Известно е, че без образование и здравеопазване няма здрава и образована нация, няма и държава. Именно това са и двете сфери, професии, които се намират под най-тежкия удар от организираната етническа битова престъпност.

Това е хибридната информационна война в българското общество. Една част от него бие, пребива, изнасилва, души, граби. Безнаказано. Заради произхода си. Брутално погазва и не уважава законите и морала в обществото, сдружава се в групи и вандалства безнаказано на обществени места. Обединява ги произходът им.

Друга част от обществото, щедро финансирана с „правозащитни“ грантове оправдава, извинява, замазва, адвокатства. Оправдава престъпниците и обвинява жертвите.

Измисля алибита и оправдания. Скалъпва обвинения и гонения срещу тези, които надигат глас по темата. Изработва медийни стратегии, използва медийни канали. Дезинформира.

Така работи тази отровна симбиоза. Едните хранят другите, оправдават правозащитните грантове, а вторите ги бранят, пазят, оправдават, прикриват и изобщо действат заедно. В съучастие.

Това, според модерните терминологии си е хибридна война. На наша територия, срещу нас. 

На война, като на война. Всеки трябва да избере страна и оръжие.    

 

снимка: kostadin.eu

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.