Комисия за защита на ФРУСТРАЦИЯТА*

Комисия за защита на ФРУСТРАЦИЯТА*
28-02-2015г.
61
Албена Вулева

В момента седя пред два отворени документа и пиша. Този текст и писмената си защита пред Комисията за защита от дискриминация.

Ама, да не вземете да си помислите, че аз нещо съм дискриминара, нее.

Аз нямам никакви данни да бъда дискриминирана - бяла, работеща жена.

Ако някакви мангали, араби или негри ми кажат „бял боклук”, те просто ще са отразили истината. Бяла ли съм? Бяла съм. Жена ли съм? Жена съм - съответно съм боклук.

Така е в техните разбирания, те имат по много жени, които бият, насилват, хвърлят по канавки и заплождат на по 11 години, така че си ги възприемат като някакъв боклукчив материал. Тоест, не можем ние да ги осъждане за етническо-културните им възприятия на пола. 

Един негър пък наскоро ми каза, че българката е необразована курва и той бил имал достатъчно пари да си купи, която си поиска. Него за дискриминация също не могат да го подгонят, защото всеки, който е на територията на РБ попада под силата и въздействието на българското законодателство. А българското законодателство, намиращо се под върховенството на Конституцията, гарантира на всеки правото свободно да изразява мнението си чрез слово. Така че, такова му е на човека мнението, чрез слово го е изразил и точка.

Другояче обаче, стои същият тоя въпрос за мен. Понеже съм бяла, работеща жена. Ако кажа на същия тоя негър, търсача на курви, че е негър и, ако има пари за курви, то сигурно не би следвало да виси в лагер за бежанци, да яде безплатно и да точи помощи и дарения от българите - веднага ще скочат шайка турци, турчуля български (или помаци, както искате там ги наречете), представители на ДПС, представляващи 5-членен състав на Комисията по защита от дискриминация и още преди да е започнала процедурата, надвиквайки се, все едно са на митинг на противоконституционната си партия, ще ми врещят в лицето, че съм била нанесла обида и дискриминирала клетите негри и мюсюлмани, като съм им казала чистата истина - фактът от обективната действителност, че са негри, цигани и мюсюлмани, които хабят помощи и ресурс, без да имат повод, нужда и основание за това. Което как и защо, а най-вече дали би могло изобщо да е обида и акт на дискриминация, е въпрос на дълги философски трактовки, които засега ще ви спестя...

Защо това го пиша всичкото? За да алармирам, че съществува такава Комисия, която по всичко личи е на бюджетна издръжка и, която, след като проследих цялостната и дейност, дела и процедури стигнах до извода, че се занимава с осъществяването на тормоз над българското етническо население. Пациентела в ролята на жертви там са хора с имена от Мюмюн до Мехмед, със същите имена са някак подозрително и членовете на комисията....къде да я дирим обективността тук, искам да запитам аз?!

Сега да поразсъждаваме малко, а и нека най-накрая някое езиково и въобще професионално компетентно лице да вземе да мине по институциите и да обясни що е то дискриминация.

Дискриминацията е нарушаване на права по някакъв признак, който отделя индивида от другите индивиди. И въобще не е задължително, нито необходимо, нито е признак на интелект да се мисли, че дискриминация е само и единствено, когато кажеш на крадливия мангал да не краде, нищо че е мангал! Защото така ти не го лишаваш от права.

Защото, първо - той няма права да краде, затова има право да търка наровете в панделата, макар че те това и искат мангустите - да легнат там на кушетките и да си чакат безплатния порцион.

Второ, мангалът си е мангал и ти няма как да му нарушиш правата със споменаването на този факт, тъй като това е факт и колкото и да мълчиш, от мангала друго, освен мангал няма да излезе.

А, и кой ви е учил да премълчавате истината, с други думи да лъжете, дами и господа?! Една премълчана истина си е чиста лъжа! А да се лъже е грозно! Не е морално просто...

 Въобще спрете се с тия мантри за дискриминации и расизми, защото обект на тези две „деяния” могат с такава силна пара да бъдат и белите, и българите, че, ако скочат да подават жалби и сигнали на всичкото Мюмюн от тая комисия мамата ще му се такова!

За финал и, за да си изградите по ясна представа с какво именно си пълни душата (и гушата) тая Комисия за защита от дискриминацията ще приведа новина от по-стар период, когато избухна скандал как въпросната се опитала да премахне от учебниците българските национални герои Левски и Ботев.  Левски трябвало да се представи като нарушител на територията на Османската Империя, а турците да се наричат „османлии”. Тогава номерът им естествено не минал, но вярвайте ми на по-ниски равнища правят всичко възможно турците да не се наричат турци, циганите да не се наричат цигани, негрите да не се наричат негри, а българите освен, че всякак може да бъдат наричани и като цяло - кучета ги яли, но преди всичко трябва да се изкарват нарушители! С Левски може и да не успяха, ама останалото българско население, докато не го изкарат нарушител до крак няма да мирясат Мюмюните.

И след като в тази Комисия пристан на своите етнически мъсти (а, може би и някакви други коварни, национално-обезличителни амбиции ги тресат!) е намерило  почти цялото ДПС, след като цялостната дейност на тази институцийка се е концентрирала върху присаждането на криле на наглостта върху гърба на всеки турчин, циганин, негър и арабин, стъпил на територията на БГ, та и освен всичкото това вредоносно поведение, Комисията за защита от дискриминацията (само на цигани, негри и турци!) тежи и върху плещите на данъкоплатеца (а, той знаете ,че основно, да не кажа на 100 % се състои от етнически българи) - защо за Бога, ни е на нас това излишно перо в бюджета и в обществения ни и административен живот?! Къде питам аз е ползата, грижата, практическата необходимост от тази Комисия за редовия българин в Република България?!

И вместо да се теглят заеми-премахнете туморната администрация, придатък към и без това раздутия разход за развъждането на циганията у нас!

* (Бел. ред.) - Терминът "фрустрация"  обозначава емоционалното състояние на човек, излъган в своите очаквания и/или лишен от възможността да постигне силно желана цел. Според психолога Н. Милър - "фрустрацията предизвиква подбуди към различни видове реакции, една от които е подбуда към някаква форма на АГРЕСИЯ".

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.