ОБИЖДАМЕ САМО ГРЕШНИТЕ

ОБИЖДАМЕ САМО ГРЕШНИТЕ
03-04-2015г.
62
Албена Вулева

Ето ме, седя с молив в ръка, трепеща ръка при това и не смея два реда да напиша, сакън да не нараня нечии чувства... Много тънкообиден станал българинът напоследък. Чувствителничък един такъв. Всички теми са му болни, все е наранен, все душата му кърви и страда от прочетеното, чутото, видяното... Боли го, така да се каже. Че го боли, впрочем вярвам. Тя, истината, казват боляла. Обаче  и да ти вадят зъб, и апендикс да ти вадят, и инжекция в задника да ти бият - все боли. Ама е на хубаво. Следва изцеление и епидемологичният процес се прекършва в зародиш.

Така че, драги ми българино, ако много те е заболяло - иди поплачи си някъде тихо, а, докато плачеш си помисли как да направиш така, че да не си оная мечка, която от думите я заболяло повече, отколкото от брадвата. Защото, нали знаеш как работи системата - всичко започва с една проста „забележка”..., а после идва и брадвата.

С две думи - премахни смрадливото от себе си, за да не говорят другите за него, да не го надушват. Ако сам не можеш да се справиш с проблема си - съществуват специални организации, които ще поемат с охота твоя рев и обида и ще ги превърнат в някакво масово (или не дотам) мероприятие, от което ти ще се почувстваш отмъстен и малко известен (за 5 минути), а организацията по защита на унизените, наскърбените и разреваните ще стане малко по-богата.

Всичкото в съвкупност, обаче, изобщо няма да реши проблема. Твоя. И този, който ти създаваш на обществото с това, че не искаш да лекуваш болката си!

И, сега да видим защо българинът толкова много предпочита да се обижда, вместо да премахне поводите да бъде обиждан? Да ви кажа - от мързел. Много по-лесно е да се разревеш, отколкото да положиш усилия да се поправиш. И понеже в думата поправиш, се съдържа съставката „правиш”, то тук българина не го търси изобщо!

Българинът умре нищо да не прави, ако ще камъни да падат по главата му. А, те падат. Какво ли не се изсипа върху главата на българина в последните години, но той не си мръдна г*за от канцеларския стол пред компютъра си за повече от това да си вземе пакет салфетки да си попива сълзите. Помежду два реда сълзи и сополи сипе из нета нещо, което нарича „лично мнение”, а всъщност тайничко се надява, че е обида.

Аз обаче не съм обидчива, слава на Бога. Комуникацията ни с вас протича по следния начин - вие се интересувате от личността ми, а аз от вашето „мнение” за нея - не. Интересува ме повече мнението ви по зададената тема. Българинът обаче никога не коментира зададената тема... Българинът е една жълта клюкарка, която не може да откъсне очичики от дребнотемието, да обсъжда личността, даже още ще стесня кръга - визуалните характеристики на личността и да не вижда, че покрай него стени падат и светът се руши...А, ние сме още на темата нечии цици, нос и коса. Подозирам това е от предозиране с чалга! Във всичките и проявления. А, чалга в България бол.

Обаче не всичко е чалга, цици и коса, драги приятели. Светът се чуди дали да започва война, по кривите магистрали на Бойко наблюдателни граждани заснеха първите военни техники на НАТО, които пристигат у нас, Волен подозира, че съдържат химично и биологично оръжие, междувременно Борисов успокои, че той, в пъти повече от био и химио атаките ще ни трови още поне 20 години, като междувременно съжали, че не му позволили да кърми в МОЛ-а, въпреки широката му гръд. На фона на това, някакво джудже с чипо носле, услужливо кимащо зад лявото (или дясното) рамо на Борисов, което оказва се невзирая вида си на наплашен бакалин, че няма да му се издължиш за вересията, бил министър на отбраната, обявил готовност да води война с Русия. И при цялото това прискърбно стечение на обстоятелствата никой с инжекция и усмирителна риза не се появи.

Сега, затова, че Плевнелиев отказал бил да ходи на парада за Деня на Победата в Москва на 9 май няма да съжаляваме много. Чувала съм, че в Москва бият педерастите. Нетолерантни били към хомосексуализма- физически и душевен...

И на фона на тази напрегната обстановка с елементи на тотално отсъстващи разум и сигурност, българинът седи и се обижда, обижда се и въпреки това - седи.

Усещам аз, как ей така ще си отседи кротко още едни 5 века... И наистина в тая държава ще останат само мангалите и педерастите.

Вероятно, защото те най-много реват, а ние всички знаем, че ревящите жени рано или късно постигат своето чрез рев. Въпросът е за чий х*й ни е това? Едните (мангалите), макар и да се плодят със скоростта на светлината водят „себе” и „все” разрушителен образ на живот. Педалите, макар и да правят непрестанни опити, все още не са стигнали до правилното отверстие, чрез което ще смогнат да се възпроизвеждат. Така че, дотук нищо опазващо и гарантиращо съществуването на българския етнос и за в бъдеще не се забелязва. А, смятайте - това са най- „котканите” (от официоза, разбира се, нормалните хора не могат да ги дишат!) малцинствени групи.

С прискърбие трябва да ви съобщя и поредния тъжен извод, до който достигнах тези дни. Разбрах най-накрая защо така, на подсъзнателно равнище..., айде толерантно ще го кажа – „не симпатизирам” на хората с нестандартна (педерастична) сексуална ориентация: водя диалог с 20 годишен педераст на тема опазване на околната среда. Опитвам се, колкото и да не смятам, че, ако си бъгнат сексуално (а, сексът се ражда в главата, както твърдят!) няма как да не си пострадал и на ментално равнище и да си запазил капка нормалност там (в главата), да обясня на педи-то, че ако унищожим цялата природа, то и ние (хората), като част от природата също ще изчезнем от лицето на Земята. Педалът обаче, понеже не може да извади пръста си от своя задник, а главата си от нечий чужд - не вдява. Педалът яростно ми обяснява, че, ако не унищожим цялата природа, то той, педалът няма да има откъде да изкарва пари! Парите били най-важното нещо на този свят за педала, защото без пари той - педалът бил за никъде! Д`ет се вика един вазелин няма да може да си позволи.... Ама, светът ще загине! Ама, човечеството няма кяк да съществува без околната среда?! Оооо, ама това е далече във времето, казва малкият педерастец. Това няма да е по мое време... А, докато аз съм тук искам да изкарвам пари, рушейки природата и собствения си г*з, като част от природата, за да имам пари за вазелин, мноого вазелин!

Ето, затова, дами и господа педерастът, като явление е едно вредно явление! Нямат мисъл за бъдещето бе. Не им е заложена грижата за идните поколения. Егоистични са - мислят само за своя гъз, уви в пряк смисъл. А, вие ревете за толерантност.

Каква толерантност към същества с бъг в системата, в ценностната система?! И да не чувам циврене за думата „бъг”, защото ще апелирам, в знак на подкрепа на недоволството си от думите ми, всеки, който скочи против това твърдение да ходи с наврян в задника х*и на представител от същия пол до края на живота си! Щом намира това за нормално, а не за бъг.

Не са създадени тия същественца (педерастите) със способността да имат мисъл за напред. На тях не им е генетично предразположено възпроизводството и всяка грижа за идни или последващи поколения при тях отсъства, поради тази причина. Така им функционира мозъкът. Те са егоистични и планират до пределите на своето съществуване - чиста природа, биология и физиология. Затова такива не бива да се взимат насериозно, под внимание, камо ли да им се поверяват някакви дейности, свързани с глобални решения, общовалидни отговорности и така нататък. Сбъракани идеали, сбъркани интереси в сбъркани хора, не само сексуално. Как ще го поставиш ти на отговорна позиция, като то не разбира, че това човечество, тази Планета, тази Земя и всичко на нея трябва някакси да оцелее, за да могат и децата и внуците на хората да продължат да живеят тук, поне нормално?!

Уви, педерастията напоследък бележи подем, и, както ви цитирах мисленето им не е особено далновидно и с грижа за ближния. Няма да мислят за бъдещето на вашите деца, не се надявайте.

Нито за спасяването на човечеството, опазването на планетата, околната среда, водите и горите, просперитета на родината и прочее идеалистични на пръв поглед, но практични, ако се вгледаме в същността им проблематики.

Педерастът е с грижа само за задника си... и как да го продаде за повече пари. Това е.  Ако някой педал, или педалска организация прореве или прокърви от моето „лично мнение”, да знаете - не ме интересува! Обиждайте се тихо, без да разбирам за това и хлипайте така, че да не ви чувам. Интересувам се от болката ви отзад, точно толкова, колкото вие се интересувате от глобалните проблеми на човечеството. Оцветявайте си знамената за поредния гей парад с бои за великденски яйца и не се навирайте там, закъдето природата не ви е отредила място.

Редакцията на сайта Лентата категорично се разграничава от мнението на автора си. Публикуваме го заради свободата на словото и, за да предизвикаме дискусия по темата. Пишете ни.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.