ДЕВСТВЕНОСТТА – ДЕФЕКТЪТ НА 21 ВЕК

ДЕВСТВЕНОСТТА – ДЕФЕКТЪТ НА 21 ВЕК
16-04-2015г.
164
Читател

В редакцията на ЛЕНТАТА получихме текст, провокиран от публикуваната вчера статия на Адриана Аврамова - "СЕКС ТАБУТАТА, КОИТО НЕ ВАЖАТ ЗА МЛАДИТЕ". Темата тук е - ДЕВСТВЕНОСТТА. Ще прочетете едно честно признание, което не всички млади момичета биха споделили с толкова хора. Така че – благодарим на авторката Камелия Ивайлова за написаното и го публикуваме без намеса. (Заглавието е на редакцията); 

Ежедневно всички ние сме заобиколени от СЕКС под най-различни форми. Медиите, Интернет, телевизията всичко се интересува от секс, защото сексът продава.

Нека започна от там коя съм аз. Едно обикновено момиче от София. Аз съм един нормален тийнейджър. Ходя на училище, подготвям се за кандидат-студентски изпити, спортувам, ходя на дискотеки… Съвсем нормални неща за моята възраст, но аз имам един „дефект” – девствена съм. И не, причината не е в това, че не изглеждам добре – напротив, но все пак съм девствена.

Наричам девствеността дефект, защото в днешно време да не водиш полов живот след пълнолетие е все едно да си прокажен – нещо срамно. Хората те гледат странно и се чудят едва ли не какво не ти е наред. Водила съм редица разговори по този въпрос и дори има момчета, които се плашат от девствени момичета и от това евентуално да ги дефлорират. Може би си представят, че след това ще си имат работа с бъдеща психопатка, спяща пред блока им, може би, не знам. Но зная, че девствеността предизвиква в поколението ни огромно учудване, насмешка, а дори понякога и страх.

Реален факт е, че границата на започване на полов живот е толкова ниска, че чак се плаша. За мен НЕ е нормално тринадесетгодишно момиче, което я има, я няма цикъл, да води активен полов живот и, както каза Адриана Аврамова, да има по-голям опит от майка си. Просто...

„Ние живеем в свят, където да изгубиш своя телефон е по-драматично, отколкото да загубиш девствеността си.”

Това е нещо напълно нормално и, ако случайно си различен и „не си го правил”, дори може да станеш обект на подигравки, за този твой „дефект”. Затова често девствените хора го крият, а, ако случайно го споделят има голяма вероятност да не им повярват. Питам се...

Къде отиде желанието „Да изчакаш правилния”? Мисля, че отдавна е изчезнало. Не е важно с кого, но е важно да правиш секс. Много, много секс, на най-различни места и в най-различни пози. Може да взимаш примери от „50 нюанса сиво” или някой друг садо-мазо филм. Колкото повече умения имаш – по-добре. Все пак, защо трябва да умееш да готвиш, да чистиш и да переш, когато можеш да духаш добре? Няма нищо срамно в това. Не е срамно дори, че броят на мъжете, минали през леглото ти, са повече от IQ коефициента ти... Това е без значение. Просто важно е да правиш секс.

Затова искам да призная с голяма гордост ДА, АЗ СЪМ РАЗЛИЧНА, аз още не водя полов живот и не правя свирки, и никога не съм правила, но и не намирам нищо срамно в това. Знам, че не съм единствената, но и знам, че сме малко. Тези, които се отличават.

За всяко нещо си има време и ние не трябва да се опитваме да го изпреварваме само, защото да бъдеш Лолита в двадесет и първи век е модерно. 

АВТОР: Камелия Ивайлова

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.