Българите ще въстанат...

Българите ще въстанат...
29-05-2015г.
46
Гост-автор

Румънката Моника Маковей публично разобличи корумпираното правителство на Бойко Борисов.

В отговор всичките му министри хорово обявиха, че тя имала лош имидж в Румъния. Някакви факти за такъв имидж не се представиха. Просто румънските престъпници не я харесват, защото като правосъден министър си е позволявала да ги осъди.

Вече и българските бандити в управлението на държавата не я харесват.

В България политиците крадат, магистратите крадат, най-много краде турската партия ДПС. Депесарите крадат, но и дават на циганите, за да ги избират в управлението на държавата.

Срещу този цигански вот Движението за права и свободи гарантира на циганите право да ограбват и убиват българи и законов имунитет. Ако някой се противопостави на това престъпно управление, турските депутати избрани с цигански гласове надават вой и заплашват с етническа война.

В Гърмен, а и не само там, в България българите са подложени на изтребление. Изтребление в точният смисъл на думата. Това включва побоища над българи с колове, пребиване на български деца, изнасилване на български жени, постоянното ограбване на домовете и нивите на българите.

В Гърмен един българин - Андон Балтаджиев - се осмели да се противопостави на циганският терор. В отговор министърката на вътрешните работи на Бойко Борисов заповяда да го арестуват. Бил подстрекател според м-р Бъчварова.

Усетили разрастващото се обществено недоволство всички министри на Борисов отново грабнаха кофите с помията и започнаха да хвърлят по името на Балтаджиев...изведнъж му измислиха 12 присъди, функционер на ВМРО и още, каквото се сетите. Кал и помия се лее върху името му.

Вярвате ли си господа, управляващи?

Защото българите в България не ви вярват. Не ви вярват и ви мразят.

Въздухът в България е пропит с несправедливост.

В България срещу българите се води война.

По циганска линия тя е физическа война за тормоз, ограбване и варварско насилие, по турска линия е идеологическа война за унищожение на историческата памет и затриване на националното достойнство.

И по циганска, и по турска линия, етническата война се изразява в брутално завземане на нови български територии, и в буквален, и в преносен смисъл.

От три години се откри и трети фронт - африканизацията и арабизацията на България чрез нелегални имигранти и бежанци.

Засега българите губят и на трите фронта, защото даже не водят битки.

Ще ви цитирам един руски поет, убит на 23 май т.г. край Луганск: „Когато разрушават дома ти, когато ограбват труда ти, когато убиват жена ти и насилват детето ти, за мъжа има само един път - да вземе оръжие и да се бие за народа си”.

Търпението на българите в България е изчерпано, господа управляващи.

Българите ще въстанат.

До две години сигурно ще има гражданска война. И без това  - българите няма какво да губят. Освен живота и оковите си.

Ще се стигне и до кръв...

За турците от ДПС не е страшно. Те ще избягат при Ердоган и ще бъдат възнаградени. За българите предателите, обаче, няма да е така. Не си въобразявайте, че от САЩ и ЕК ще ви защитат. И знаете ли защо?

Ще ви кажа...

Защото след всяко въстание на българи на Балканите идват руски войски. Това вашите господари няма да ви простят.

АВТОР: Иван Иванов 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.