Нови хан. Нова България.

Нови хан. Нова България.
18-06-2015г.
78
Ангел Джамбазки

За тези, които не знаят къде е Нови хан, този текст няма да е нито интересен, нито полезен.

Няма и да разберат, защо това сравнително голямо селище, недалеч от София е толкова важно в хода на най-сетне взривилия се разговор по темата етническа битова циганска престъпност.

Защото Нови хан е нова България. От няколко дни печатни и електронни медии гърмят и тръбят заглавия в смисъл - „Полиция окупира Нови хан“, „Нови хан се взриви“, „Жандармерията блокира Нови хан“ и прочее, и прочее.

Причината за тези бомбастични заглавия, обаче, е малко по-различна от тези в Гърмен и Орландовци.

Нарича се организация на населението в доброволни отряди за защита и самоотбрана. Нарича се превенция или предварителна работа по самоотбрана и самоохрана, ако щете.

Жителите на Нови хан са направили единственото възможно в условията на бездържавност, разпад, вихреща се етническа битова циганска престъпност и анархия в Отечеството и отказ от правосъдие и справедливост. Самоорганизирали са се.

След пандемията от битова циганска престъпност, след отказа на държава, полиция и съд да опазват техните права, имущество и законни интереси, жителите на Нови хан са се организирали в доброволна нощна стража. И пазят сами селището си.

Резултатите са налице.

Първата група обществени и социални паразити, крадящи казани, кабели и, каквото им попадне, са заловени и предадени на дълбоко спящата полиция.

От репортажите отлично можете да определите етническия произход на крадците. Определено не са шведи. Цигани са, за тези, които отричат „етническия“ характер на битовата престъпност.

Можете да видите и лицата на кмета на Нови хан и доброволците.

Нормални хора, нормални български граждани, принудени от изоставилата ги държава да се самоорганизират за охрана и отбрана.

Можете да чуете колко пъти са били грабени и как нищо не се е случило след това.

Можем да видим как цялото МВР, като един пътуващ между Гърмен и Орландовци цирк, се изсипа в Нови хан. Разбира се, постфактум. Което си е пост-мортем по отношение на държавността. Но това не е новина.

Вижте огромната разлика между тези мъже и момчета, и десетината дегенерата, болшевики, дежурни подстави, обикновени пиандета и прочее, които преди няколко години „цъфнаха“ на Пиротска, за да дискредитират идеята „граждански патрули“ и „национална гвардия“.

Помним каква истерия се разви, помним как се гонеха по преките с астралния им близнак с кришнарски уклон да се снимат едни други.

А сега се замислете по темата „провокатори“. Дали появата на онази циркаджийска трупа, в онези години, в която имаше уникално пародийни елементи, нямаше точно това за цел? Да дискредитира, да осмее, да провали идеята за създаване на нормални, организирани доброволни отряди, съставени от нормални не-криминални и не-осъждани български граждани. Да попречи на осъзнаването и самоорганизирането на българите.

За разлика от тази пародия, жителите на Нови хан са взели нещата в ръцете си.

Това е нова България. Само че сега трябва да спрат да плащат тази част от данъците си, която отива за издръжката на МВР. Защото МВР в Нови хан не съществува, както прочее и българска държава.

Междудругото, веднага чух възроптали политици - „как така хората ще се самоорганизират, какво ще стане“. „Как така ще има доброволни отряди, за какво е полицията?“. Опасна била идеята, не трябвало хората да се пазят сами.

А какво да правят? Да чакат безропотно да бъдат ограбени, пребити, изнасилени, убити?

Не. Няма да стане. Българите ще се отбраняват. След провала на властта. Тези българи, които не искат да станат жертвени агнета на неинтегрируемите индобългари.

Явно това ще е изходът. Самоорганизация. Самоотбрана. Самоохрана. 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.