Актуално
ПОТВЪРДЕНО: Това е Патрик - един от обвинените в жесток побой над 3-годишното дете в София!!!

Лентата | 21/07/2015

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

ОБНОВЕНО:

Близки до Патрик ПОТВЪРДИХА, ЧЕ момчето от снимката е Патрик Първев - един от двамата задържани за побой над 3-годишния Христо! На Патрик и Александър вече им е повдигнато обвинение  - опит за убийство!

Според профила на Патрик в социалната мрежа - той е ученик в 1 СОУ.

Момчето на снимката е Патрик Първев, на 18 години, от София. 

Засега, изтеклата информация е, че  имената им са Александър Донов и Патрик Първев -  задържани и с вече повдигнато обвинение в опит за убийство...

Източници на Лентата твърдят, че въпросният Патрик няколко пъти е сменял училищата си, има грижовна майка, на която наскоро е създавал проблеми. Не е бил добър ученик и профилът му във Фейсбук не е с истинското му име.

Ето какво разказаха още за Първев колегите от в. „Стандарт”:

Прякорът на Първев е Bloody Legend

Патрик Първев и Александър Донков се оказаха фенове на Енгърфист - диджей, чието вдъхновение са серийните убийци и психопатиите. Екипът за концертните изяви често носи на сцената хокейни маски като Джейсън от поредицата от филми на ужасите "Петък 13-и". Заглавията на част от парчетата са "Маниакален убиец", "Криминално побъркан" или "Сдружение Убийство". На официалната страница на Енгърфист има "Кът на психопата", където се помества поезия на негови фенове със страшен характер.
Първев се проявява и като геймър, участвайки отново в игри с насилие. Официалният му никнейм в тях пък е The Bloody Legend (Кървавата легенда). Най-безобидното, което харесва, е творчеството на рапъра Лил Уейн.

Очаквайте още подробности!

 Други статии от този авторКоментари