Специален коментар
Преброяване на труповете. Това ли искате?

Ангел Джамбазки | 15/09/2015

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Явно българските власти не гледат собствените си новини.

Не виждам друго обяснение за позицията, която изрази българският заместник министър-председател и министър на вътрешните работи г-жа Румяна Бъчварова по скандалното и идотско предложение за задължително квотно разпределение на имигранти на територията на държавите-членки.

Защото излиза, че България е единствената държава от т.нар. бивш „Източен“ блок, която „безусловно“ подкрепя това безумно предложение. Защо е безумно, обясних вече, надълго и нашироко.

Още повече на фона на катастрофалния завършек на поканата на фрау Меркел, която тя отправи към всички имигранти-сирийци от цялото земно кълбо, да се отправят към Берлин. Не измина и седмица след този най-ярък образец за национално самоубийство през последните двадесетина години и днес Германия обяви, че отново затваря границите си.  

А защо българската позиция е погрешна, говори поредният инцидент в центъра на София, при който с нож бе убит сириец от свои сънародници.

Кървавото клане в центъра на София между имигранти е ужасното потвърждение за всичко, за което предупреждавам повече от година, поне от опита на алжирския главорез да заколи млада българка на стотина метра от сегашното клане.

Случи се.

В центъра на столицата ни сирийци се колят и ръгат с ножове. Честито на всички „приятели на бежанците“. На всички защитници на „мирните майки с деца“. Сирийци - бандити, сирийци-трафиканти на съгражданите си и на останалите потенциални сто милиона „бежанци“ от Африка и Близкия Изток.

Така наречените „сирийци“ от Алжир, Еритрея, Сомалия, Афганистан, Ирак и останалите сирийски народи и територии по планетата.

Май не са много мирни и не са майки с деца. А са млади араби с ножове. Които нямат проблеми да се ръгат с тях. Което ще рече, че нямат проблеми да ръгат и колят други хора.

Искам да чуя сега всички наши „полезни идиоти“, които твърдят, че трябва да посрещнем и приемем всеки, който смята, че му се дължат европейски помощи, здравеопазване и жилище. Да ми обяснят това интеграционно клане.

Стига вече лицемерие и простотии. Стига сме се правили на ударени. Става въпрос за нашествие. Става въпрос за завземане на територия. С ножове. Нямам намерение да живея в Багдад или в Бейрут.

София си ми харесва българска, европейска и християнска.

Не желая да е „мултиетнически“ град, в който мултиетнически главорези се ръгат помежду си или ръгат и колят българи. Не, че няма и други проблеми, но това е друг въпрос.

Достатъчно. Който иска „бежанци“, да бъде така добър да си ги прибере в хола.

Останалите - извън столицата. Всички центрове за бежанци, имигранти и прочее трябва незабавно да бъдат изнесени от София, там, където им е мястото, а именно на границата, непосредствено до браздата.

Там да бъде установявано кой е бежанец, кой имигрант. На бежанците дължим помощ, но имигрантите - обратно, откъдето са дошли.

За да не броим труповете на закланите от сънародниците си „бежанци“ по софийските улици.

 Други статии от този авторКоментари