Какво, по дяволите, прави Волен?!

Какво, по дяволите, прави Волен?!
24-10-2015г.
61
Милена Янинска

Zashto volen siderov nahlu v natfiz?

a)     Za edin preatel da tarsi

b)     Toi e na kon

c)     Drugo (oshte po-tapo)

Защо точно НАТФИЗ ли?

Защото е най-близо до площад Славейков, където се намира Сидеровата телевизия. Ако там беше УНСС, например, с волна крачка бойната бригада щеше да нахлуе и при наркоманчетата в час по икономика. Нали така?

Където и да почука все е вярно?

Навсякъде има млади хора, които са потенциални наркомани и 100 процента беззащитни пред агитката на Волен.

Борим се за зоополиция, докато нарко-жандармерията ни била на лице. Десет безкомпромисни агенти обикалят столичните училища и без милост изобличават зависимите студенти! Бичът на нашето общество! Сигурно се друсат и по време на час... сигурно преподавателите им ги снабдяват. Какво по-удобно прикритие от това да си учител в НАТФИЗ, докато въртиш трафикантска кариера на гърба на своите пристрастени ученици?

Добре, че е Волен да ни отвори очите и със своята камера да заснеме живото доказателство, че НАТФИЗ отдавна не е това, за което се представя... не театрална академия, а свръталище на нарко-зависими. На пропаднали... 

На избори като на избори. А циркът е част от волната програма. Дали сам си измисля представленията или група находчиви интелектуалци помагат, не е ясно. А и не е важно.

Защо поде артистична кампания точно срещу наркотиците – ще го отдадем на режисьорско решение.

Проблемът е друг. Кой е този човек? Защо е народен представител и извършва престъпления?! Защо посяга на обикновени граждани и полицаи?

Ето част от автобиографията му през последните години:

2010-та година

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров беше арестуван на летището във Франкфурт заради скандал на борда на самолет на авиокомпания „Луфтханза“.

От пресслужбата на полицията във Франкфурт тогава информираха, че Сидеров е бил пиян, вдигнал скандал и обидил на расистка основа екипажа на самолета.

2013-та година

Депутати от "Атака" се забъркаха в пиянски скандал в ресторант в Брюксел по време на посещението си там. Стигнало се е до заключване на народните представители в заведението и викане на полиция. От ресторанта са потвърдили за скандал с група от между 25 и 30 българи, които са били пияни и доста агресивни.

2013-та година малко по-късно

Докато Волен Сидеров е шеф на комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика, и докато неговите коалиционни партньори приемат бюджета, той е заснет да купонясва в Куба.

2014-та година

Пореден „авиоскандал“ с Волен Сидеров стана на летище Варна. Още в самолета от София за морската столица избухнал спор между лидера на Атака и случайна пътничка. В защита на жената се намесил 30-годишен мъж. Според очевидци младият мъж нарекъл атакиста простак, а политикът скочил да се саморазправя с него. На помощ му се притекла цялата делегация от Атака, която пътувала към Варна да окупира Областната управа в града. Волен се държеше като разярен бик, твърдят свидетели. Той викаше, крещеше, заканваше се, нахвърли се върху младия човек, твърдят те.

След като скандалът между Волен и другия пътник ескалирал, вече на територията на порта бил извикан екип на полицията за съдействие. Вместо да се усмири обаче, атакистът забил юмрук в лицето на униформен.

2015-та година

Малко преди снощното нахлуване в НАТФИЗ Сидеров прави пореден панаир пред клекшоп отново в близост до академията като обвинява продавачката, че в магазина се продават наркотици. Очевидци иразяват наблюдения за нетрезво състояние и агресивно поведение от страна на Волен и депутата от Атака Десислав Чуколов.

Установено е също, че Волен Сидеров и Десислав Чуколов поотделно са причинили леки телесни повреди на двама полицаи при изпълнение на службата им. 

 „Лично за мен е недопустимо дори депутат с имунитет да посяга на служител на МВР”, каза мин. Румяна Бъчварова и добави, че очаква извинение“.

Какъв е този депутат? Какъв е този имунитет? Защо той продължава да се вихри вече с години? Кому са нужни извиненията му?

„Законова пречка за наказателното преследване на Волен Сидеров и Десислав Чуколов е обстоятелството, че те са народни представители в 43-то Народно събрание и в това си качество се ползват с имунитет.“

И главният прокурор Сотир Цацаров поиска този имунитет.

Уважаеми народни преставители, умоляваме ви, дайте разрешение за наказателна процедура срещу лидера на Атака. С всяко следващо „извинение“, той става все по-изобретателен и нелеп в потъпкването на гражданските, обществени и политически норми. В потъпкването на закона. Всичко различно от снемане на имунитета и възбуждане на наказателно преследване би значело само едно – поощряване на този произвол.

П.П. Да се готви музикалната академия. Има данни, че в цигулките и пианата, музикантите складират кока.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.