„Ислямска държава” - скоро и във вашия дом!

„Ислямска държава” - скоро и във вашия дом!
15-11-2015г.
91
Адриана Аврамова

Европа вече два дни живее с новината за терористичния акт в Париж. Бил  „скандален”, „шокиращ” и напълно „неочакван”.

Над 120 души загинаха за броени мунити в столицата на Франция, а лидерите на европейските държави се надпреварват да пращат телеграми със съболезнования. Всички ''остро осъждат тероризма''.

Всички, които напомням, че любезно отвориха границите си и поканиха де що има забулени, жални, кални и тъжни ''бежанци'' в страните си. Инвестираха в центрове за настаняването им, вложиха милиони в някаква псевдополитика за тяхната интеграция.

Всички тези лидери на страни от ЕС тепърва ще усетят доброто си дело в собствените си държави. Започна се от Париж.

Въпрос  на време е „Ислямска държава” да почука и на вашата врата. Нямам предвид на границата на България, защото те вече отдавна са тук. Любезно ги поканихме и нагостихме. Говоря съвсем буквално - скоро някой черен, брадат джихадист ще почука на вратата на дома ви и помнете ми думата - това ще бъде нормално.

Това не са хора, бягащи от война и идващи с мир в България или която и да е било друга членка на Европейския съюз.

Това са хора, които идват тук, в Европа, за да създадат война. Те затова живеят и слабо ги вълнува дали ще умрат или не, стига да са убили достатъчно в името на Аллах.

Същите  вече са ни съседи. Чувстват се добре дошли. Ежедневно минават границата ни, настаняват се на топло в бежанските центрове, БХК ги обрижва по всеки възможен начин.

Превзели са части на столицата.

София е по-красива с цветя и инфраструктура, но е по-опасна отвсякога. Центърът около ''Лъвов мост'' е заселен с ислямисти.

В ''Овча купел'' и циганите ги е страх да минават през районите с ''добронамерените бежанци''. Полицията е безсилна, общината мълчи.

В Пазарджик от години се проповядва радикален ислям, вее се знамето на „Ислямка държава”, кичат си го по колите.

Харманли вече е превзет.

Уж бежанците от центъра там си щъкат спокойно из града, досущ като хлебарки, защото според БХК е незаконно да бъдат затворени в бежанския център, нарушение било на човешките им права.

Пловдив и Асеновград вървят смело по стъпките на Харманли и Пазарджик. Трудно е да се каже и колко са буквално превзетите обезлюдени села по границите от такива мили, изстрадали уж сирийски граждани.

Ние им дадохме всичко. Поканихме ги, нахранихме ги, оказахме им правна помощ, даваме им статут, след някоя друга година и паспорт, пуснахме ги в най-големите ни градове, в централните части, построихме им джамия на всеки ъгъл - да им е удобно, дадохме им възможност и да работят тук. Въпрос на време е да ни се отблагодарят, решавайки, че вече не им трябваме.

„Ислямска държава” е в България.

На вас не ви пука и това е съвсем резонно, защото все още джихадисти не са влезли в някое училище, за да убиват, линчуват и изнасилват децата. Все още не са пробвали да се взривят в някой мол. Все още не са открили стрелба на концерт.

Но и това ще стане. И това не е лоша прогноза, а просто факти, които чакат да бъдат реализирани в подходящото време.

Междувременно, политиците в България ''остро осъждат тероризма''. Същите остро осъдиха и стрелбата на граничаря ни  Вълчан Хамбарлиев. Не била хуманна. Парадокс!?

Не! Вика му се псевдотолерантност.

България СПЕШНО трябва да затвори границите си. СПЕШНО да изгради ограда по тях. СПЕШНИ и моментални, ежедневни акции в районите със засилено присъствие на ''бежанци''. СПЕШНО да се подготви за военни действия.

СПЕШНО, защото тук не е Париж.

И ако ... когато това се случи и у нас, жертвите ще бъдат не стотици, а хиляди.

И най-вече СПЕШНО трябва да започне да ви дреме.

На живот и смърт е.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.