Хибридните лайна в главите на либералните неполезни идиоти.

Хибридните лайна в главите на либералните неполезни идиоти.
28-11-2015г.
45
Ангел Джамбазки

Ще ме извините за вулгарния израз, но ситуацията, в която живеем е точно такава. Вулгарна и много идиотска. В известен смисъл фекална. Точно такава е и медийната среда. Кафява.

В момент, в който ислямистката салафитска сунитска организация, нарекла първоначално себе си “Ислямска държава в Ирак и Леванта“, а днес само „Ислямска държава“ ясно и недвусмислено започна своя военен поход за налагане на халифат по законите на шериата на европейския континент, нашенските неполезни либерални идиоти се хвърлиха на медийната амбразура за да размиват, разсейват, оправдават себе си и позициите си.

Първото направление в тази медийна операция „Кафява либерална буря“ се води от няколко електронни медии, известни „приятели на бежанците“. А именно тези, които последователно и агресивно провеждаха операцията по оправдаването и мотивирането на ислямисткото нашествие под лозунга „солидарност с клетитите бежанци“.

Лесно ще ги познаете. Просто търсете ключова дума „сирийски майки с деца“ по отношение на брадатите джихадисти.

След нападенията в Париж, след като стана ясно, че физическите извършители са европейски радикали-ислямисти и лица с сирийски и египетски паспорти, същите тези сайтове рязко отново станаха „шарлита“ и трескаво започнаха да търсят оправдание и обяснение за поведението и позициите си.

Започнаха трескаво да публикуват всевъзможни текстове, писани предимно от либералните им европейски съучастници, „посветени“ на „Ислямска държава“. Измислиха кретенията да я наричат „ДАЕШ“, което е арабският акроним на самоназванието на терористичната организация. Познайте защо?

Защото така я дразнели. Така били дразнили и разстройвали ислямистите. Това е техният принос в борбата с ислямистите – да ги дразнят в световната мрежа и се чувстват горди и доволни от това. Сигурно разчитат да ги разстроят, натъжат и да ги склонят към самоубийство или групово приемане на либералните евроатлантически ценности. Глупаци. Голямо и осторумно геройство, няма що. Измислихте го, как да победите „Ислямска държава”.

Следващо направление – „Русия и Путин са по-лоши и по-виновни от „Ислямска държава“. Един вид, Путин ни напада, не „Ислямска държава” и съюзника и Турция.

Затова неполезните либерални идиоти са на страната на Турция и „умерената опозиция“. И приветстват разстрела на падащ пилот с парашут и варварската гавра с труп, като законна и правилна проява на умерена опозиционност и ясна демонстрация на евроатлантически ценности.

Всякакви глупаци и всичколози от либералния сектор, неправили и хартиено самолетче в живота си, изведнъж се превърнаха в авиационни асове и започнаха да се плюнчат по аерокосмически теми, доказвайки абсолютното право на Турция да свали всеки един руски самолет, балон и хвърчило, навсякъде по света, защото всъщност Путин е злото.

Идиоти, които не могат да намерят Сирийската арабска република на глобуса, публикуват в несвяст карти и убедено доказват нарушаването на „международното право и турския национален суверенитет“.

Да сте ги чули да се изкажат по темата „Турция нарушава от години държавните граници и въздушното пространство на Ирак и Сирия, за да убива кюрди в директна помощ и подкрепа на „Ислямска държава“?

Не сте и няма да чуете. Няма и да прочете. Българският клет либерал, българският неполезен идиот, клет приятел на бежанците е туркофил. Турско мекере. Копнее да му поверят ибрика.

Българският клет либерал и неполезен идиот, форумен боец и грантов правозащитник е невероятен шизофреник. Той е едновременно и „шарли“ и защитник на ислямистите-радикали. Той скърби, хленчи, плюнчи се, циври като медуза и бърше сополи в пазвата на френския посланик и едновременно с това, упорито отрича провала на мулти-култи извратенията и псевдо-интеграцията и псевдо-толерантността.

Напротив, продължава дебилно да твърди, че трябва да сме „толерантни“, „търпими“ и „мулти-култи“. Той знае, че извършителите са ислямисти, а не будисти, но продължава да каканиже, че ислямът е религия на мира.

По тази линия българските неполезни идиоти са рамо да рамо и гъз до гъз с турските ибрикчии от турската антибългарска ДПС. Което не е някаква изненада. Либерали са все пак. Едно либерално семейство, което споделя едни и същи либерални ценности. А Ислямска държава е Турция и Турция е ислямска държава.   

Трето направление по опитите за оправдаването и замазването – „не смесвайте клетите бежанци с ислямистите“. „Терорът няма религия“. „Ислямът е религия на мира“. „Бежанците“ нямали нищо общо. Да, бе, да. Как да не.

Никак нищо общо нямат. Само са роднини. И извършители. И единоверци. Иначе нямат нищо общо. По-скоро, идиотите, измислили тази опорна точка на самооправданието нямат нищо общо с живия живот. И връзка с главния мозък.

Или пък главите на българските неполезни либерални идиоти са пълни с вече изядени и преработени веднъж евроатлантически ценности. С фекалии, образно казано.    

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.