ГЕРИ-НИКОЛ: За мен е чест да присъствам във въображението на всеки журналист, а и не само...

ГЕРИ-НИКОЛ: За мен е чест да присъствам във въображението на всеки журналист, а и не само...
08-12-2015г.
38
Лентата

Гери-Никол проговори пред Lentata.com!

Младата поп сензация скандализира обществото и меломаните с втория си клип към песента"Момиче като мен". Гери-Никол не остави безучастна дори позабравената Агенция за закрила на детето, която поиска от СЕМ да спре клипа на изпълнителката.

Как реагира на нападките Гери-Никол, как й се отразява славата и има ли приятел ...четете.

Страхотен успех постигна вторият ти сингъл „Момиче като мен“, най-гледаната премиера на българска песен, поздравления. Очакваше ли такъв интерес, надмина рекорда на „Ела и си вземи“?

-Всеки изпълнител работи с надеждата проектите му да са успешни. Аз работих много усърдно и в момента съм много щастлива, че положените усилия са възнаградени. Ако трябва да бъда честна, не съм очаквала, че ще успея да надмина първия си проект и ще разбуня всички духове в държавата, но очевидно всичко е възможно.Следвам интуицията си, за сега не ме е подвеждала.

Криско сигурно е много щастлив, ти си ученичка за пример?

-Да, Криско е много щастлив, но не заради това, че съм ученичка за пример, той се гордее с мен заради успехите, които постигнах.

Да не стане сега някаква конкуренция между вас-кой ще оглавява първите места и кой ще има по-голям хит?

-Първите места в класациите ще бъдат оглавявани от тези, които ги заслужават най-много. Относно конкуренцията аз съм привърженик да има такава, защото по този начин никога не е скучно и си стимулиран да изкачваш все по-високи върхове.

Не мога и да не попитам за нападките, които имаше към теб след клипа на „Момиче като мен“, знаеш и за реакцията от „Закрила на детето“, кое според теб скандализира хората толкова много?

-Още с първото си появяване на екрана дадох заявка, че образа ми е различен и индивидуален. Продължавам да се придържам към това и не смятам да се променям. Целта ми не е била да предизвиквам масова истерия и място в новинарските блокове, защото според мен музиката е начин да изразиш себе си и да накараш тези, които те харесват да се забавляват, а тези които не те харесват, имат избор – да не гледат.

Много хора те защитиха, казаха, че те превръщат в жертва, защото си актуална и харесвана, чувстваш ли се така?

-Никога не съм допускала в съзнанието си, че мога да вляза в ролята на жертва. Аз съм силен и борбен играч, в крайна сметка ние не се намираме на бойно поле, за да има защитници, жертви и нападатели. Достатъчни са военните действия в днешно време, защо трябва да ги водим и в музиката?!?

Едва на 17години си, а славата буквално те заля. Как се справяш с цялото внимание, което има към теб?

-От малка знам, че ще бъда под светлините на прожекторите. Винаги съм си го представяла дотолкова, че да изглежда истинско. Сега, когато е факт го приемам по съвсем нормален начин. Това е нож със две остриета – колкото е хубаво, толкова е и коварно. Истинският артист е длъжен да се справи с всичко.

Жълтите медии не те подминаха, веднага започнаха клюките по твой адрес, как приемаш всичко написано, обръщаш ли им внимание?

-Всичко го приемам с една широка усмивка. Наясно съм, че в днешно време, жълтите медии обръщат внимание на лицата, които са актуални. За мен е чест и удоволствие да присъствам във въображението на всеки журналист, а и не само...

В този ред на мисли, ще повдигнеш ли завесата на въпроса –имаш ли приятел, тъй като с тази тема много се спекулира, а и със сигурност не липсват обожатели?

-Веднага повдигам завесата, излизам на бис и казвам, че съм свободен електрон. Обожатели винаги е имало и продължава да има.

Започна клубните си участия, а в същото време все още учиш. Как ще съвместяваш двете неща?

-Когато имаш желание, има и начин.

Някои хора се чудят след като нямаш 18 как ще пееш по клубовете, ще имаш придружител, предполагам?

-Да, вашите предположения са правилни. На всичките си ангажименти, не само клубни съм придружавана от пълнолетен настойник.

А след 12-ти клас- мислила ли си какво ти предстои, ще останеш ли в България?

-Всичко се развива на максимално бързи обороти. Времето ще покаже. Имам много планове и мечти, които ще осъществя, никой и нищо не може да ме спре да вървя напред.

Четох, че ще записваш дует с чужд изпълнител- вярно ли е това и изобщо какво да очаква публиката занапред от теб?

-Не искам да издавам нищо свързано с бъдещите ми проекти. Очаквайте неочакваното от мен, ще ви изненадам в гръб.

Идват празници-как ще ги прекараш? Да не би да ти предстои първата Нова година, на която ще работиш?

-Планувам да прекарам празниците със семейството си и да изпълня всички поети ангажименти до края на 2015, а след нова година ще се отдам на заслужена почивка.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.