Тежка плювня срещу България

Тежка плювня срещу България
16-12-2015г.
16
Ангел Джамбазки

В момента в залата на ЕП се провежда дебат под благовидното заглавие "Задържане и използване на насилие спрямо лицата, търсещи убежище."

Зад това заглавие обаче се крие безпрецедентно подло и лицемерно нападение срещу България.

В серия от "доклади" на "Human rights watch", "Amnesty international", "Pro asyl", "Oxfam", разбира се и фамозния Български хелзинкски комитет (известен и с това, че номинира доказан осъден двоен убиец за "Човек на годината") се внушава, че на българската граница човекоядци и варвари бият, грабят, изнасилват, убиват масово "клети бежанци" и насила им снемат пръстови отпечатъци.

Издирих тези умопомрачителни, идиотски, неверни, клеветнически доклади и ще ги публикувам постепенно, за да получите пълното удовлетворение от това, че "бежанците" в България са "унизени, малтретирани, изоставени". Това "твърди" доклад от април 2015. От това, което успях да прочета, цялата информация в "докладите" на грантовите "правозащитни" фекалки е от типа на "Иракския бежанец, господин Р, разказва, че през октомври избягал от Турция към България. Там започнали да се отнасят зле с него. Господин Р. разказва, че в затвора в Бусманци са се отнасяли по нечовешки и унизителен начин към него, отношение, което стигнало до изнасилване от страна на служители. След травматичните преживявания, свързани с насилие в България, господин Р. продължава бягството си към Германия.".

Ето това са им "доказателствата" за тежката, гадна плювня срещу България. Плювня, която стигна до пленарната зала на европейския парламент.

С тези доказателства, в този момент, комунисти, леви, зелени и прочее "полезни идиоти" се бяха приготвили за тежка клевета и тежки обвинения.

Цитатът е абсолютно точен, намира се на 8-ма страница на споменатия вече доклад. Клетият господин Р. иракски "бежанец" от Сирия, "майка с дете" и брада, бил "изнасилен" от служителите в затвора в Бусманци. И явно и останалото е такова.

Тази гнусна фекална дружинка действа с любезното съдействие на "медията" "Дойче веле". Затова и няма да прочетете за този "дебат" - нито в "Медиапул", нито в "Клуб З". Повечето автори в тези грантови "медии" са тежко пристрастни и определено необективни и твърдят и защитават тезите, изложени във клеветническите доклади. И избягват да споменават името на немския канцлер. И не отварят и дума за нейната отговорност и вина за безпрецедентната имигрантска вълна към Европа, която сега се опитва да ни тропоса.

И никой от тях не се замисля, че "господин Р."(ако изобщо съществува) и подобните му ще разкажат, че са изнасилени и от Крали Марко и коня Шарколия, плюс змея и трите синджира роби, само и само да се доберат до Германия.

А по-лошото е, че най-вероятно се замислят.

Най-вероятно си дават ясна сметка какво точно правят. С грантовете, които получават, за да хулят, плюят и злепоставят България.

В момент, в който още не са си събрали свещичките и мечетата от парижките площади и не са си сменили профилните снимки с френските знамена от социалните мрежи...

В момент, в който става все по-безпощадно ясно, че нелегалните имигранти не са "бежанци". Че с тях идват и незнаен брой джихадисти-шахиди, които готвят следващото клане. Същите, които заедно с европейските полезни идиоти се дупят, кривят и лендзят пред рекета и изнудването на турските власти, основен организатор и координатор на имигрантския поток.

Благодаря и поздравявам колегите Йотова, Габриел и Радев, за координираната национална позиция по темата и безусловната защита на българския национален интерес и правото ни да охраняваме държавната си граница в безпрецедентно тежки условия.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.