Къде ходят „изчезналите” непълнолетни момичета?

Къде ходят „изчезналите” непълнолетни момичета?
31-12-2015г.
13
Адриана Аврамова

Нормално е, когато изчезне непълнолетна девойка да си помислим най-лошото -отвлечена, похитена, ограбена, убита.

Родителите се паникьосват, а на полицията й се налага да се размърда.

Ще ви кажа каква е тайната за част от „издирваните” момичета, дето им лепят снимките по РПУ-тата и медиите пускат призиви с молба: „Ако я видите –сигнализирайте”.

Зад почти всяка история с „изчезнало”  непълнолетно момиче се крие по един... мъж.

Мъжете в тези сценарии са задължително по-големи от 12-13-14-годишното „изчезнало” девойче. Не са я отвлекли или принудили да избяга от дома. Това се случва абсолютно и само по идея и воля на момичето.

Малките тийн-принцеси, останали неразбрани от родителите си, мечтаещи за внимание от по-голям батко, намират най-лесния начин да стигнат до заветната си цел. БЯГАТ. От собствения си дом и родители. Зарязват живота, зарязват училището, взимат една раница с гащи и чорапи и просто си тръгват.

Всички ги търсят, а те седят кротко и спокойно в скута на по-големите си гаджета и си мислят, че са недосегаеми, че вече са големи и животът им започва „на чисто” с гаджето.

Само че има малка подробност. На батковците не им стига любовта и целувките на крехка непълнолетна, понякога и малолетна девойка.

Те искат секс. И го получават от момичетата без особени усилия. Нулеви даже. Все пак подслонът и храна си имат цена, нали така.

Избягалите момичета са готови на крайности за внимание. За да угодят на половинката си. За да не бъдат изгонени. За да задоволяват „големия” мъж.

Поредният пример е от вчера.

Уж изчезналата 13-годишна Ивайла е намерена  при по-голямото си гадже. Шокът идва, когато нейни предизвикателни снимки се появяват в сайт за проститутки.

Според обявата момичето се „продава” и това е ТОП оферта.

Вероятността идеята за разголената фотосесия и бъдещата работата на девойката да е на нейното гадже не е малка. Все пак някой трябва да храни семейството, а какъв по-лесен начин от това да отдадеш тялото си срещу пари.

Но, да не си помислите, че Ивайла е единичен случай.

Напомням ви за 15-годишната Мари от Стара Загора. И тя „изчезна” преди няколко месеца, а според публикации в медиите е намерена в Пловдив в компанията на двама мъже. По-късно нейни полуголи снимки бяха разпространени в Интернет сайтове.

Същата е историята и с изчезналата миналата година 15-годишна Селена Петкова. Както и с 15-годишната Камелия Цветанова. 

Списъкът е дълъг.

А хронологията на родителските емоции е по-объркана и от на горките момичета. Първо не им дреме къде и с кого се виждат дъщерите им.

После малките изчезват при гаджетата си, а родителите дори не знаят, че такива съществуват.

Следва обикаляне и жалване по медиите и полицията.

А накрая намират девойката при баткото и идва ред на родителския срам и молби медиите да не пишат за децата им.

Е, да, прави са.

Не за избягалите деца трябва да пишем. А за лошия родителски пример.

И така.

Да знаете къде да търсите дъщерите си, ако случайно решат да не се приберат някоя вечер.

Винаги има по един батко, който е готов да приюти непълнолетното момиче.

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.