Фереджета заляха порното, бурките – новият ви фетиш!

Фереджета заляха порното, бурките – новият ви фетиш!
04-02-2016г.
170
Радост Петрова

Преди да говорим за порно ми се иска да си кажем две-три приказки за бурките въобще...

Наистина има мода в цялата тая история с бежанци, брадати майки с деца, терористи, ислямски държави, жени с бурки и всякаквите техни производни.

След множеството бомбени и самоубийствени атентати, стрелби, изнасилвания, страшни видеа с екзекуции, заканите на брадатите типове за още и още, от проблем и заплаха за сигурността си западният свят превърна Близкия изток в мода.

Те са във всички вестници, информационни агенции, новини. Но нас не ни е страх.

Ние си имаме фърст-уърлд проблемс – как да изкараме колкото се може повече пари от радикалните им театри с трупове по нашите паркове и площади.

Който търси начин, намира.

Световни имена във висшата мода пуснаха цели линии, посветени на жените, които ходят в ежедневието си забулени.

Музиката - комерсиалните ритми по радиата и телевизиите са в масовата си част ориенталски.

Под всяко дърво и под всеки камък – поне по трийсетина скрити бежанци, които модерният свят няма как да остави на самотек. Съвсем не. Видяхме ги като източник на нова поточна линия продукти и я яхнахме с пълни сили.

В София и други европейски големи градове се отварят специализирани магазини за бурки.

Да, верно е, че в други градове забраняват въобще да се носят, но Европа винаги е била истинска жена – дава ти смесени сигнали. Един ден те обича и те кани вкъщи, на другия ден ти крещи, че си си оставил чорапите по средата на Кьолн и те гони.

Важното е, че оставаш в сърцето, а явно и във фантазиите й.

Така стигаме до порното с бурки, от което се втрещих тия дни. Тамън бях готова да преживея цялата гореописана ситуация със заливащите пазара арабски и тем подони шарки и какво стана? Фереджетата ми влязоха и в порното.

Понеже знам, че всички гледаме филмчета за възрастни и ако още не сте се сблъскали с подобни картини в сайтовете, то много скоро ще ви се случи.

От малко повече от месец все по-често при търсене в разни категории из порно каналите в Интернет ми изскачат или предложения за секс с мюсюлманки или пък направо забулена жена по цици се вее на екрана.

Днес специално видях два чисто нови кратки филма за изнасилване на жена с фередже. Фетишизъм.

Ходят из главите на хората и внедряват тази култура в нашето общество всячески.

По време на седмицата на модата ви показват, че ще е повече от нормално да гледате бурки навсякъде. После в телевизора ви очароват с обичаите им и с това колко добри хора са те всъщност и как неправомерно ги набеждаваме заради атентатите.

Вечерта или по-късно през деня решавате, че ще си пуснете малко порно и какво да видите? Бурки. Вече е ок дори да правите секс с тях.

Еротичните фантазии на човек са особена материя.

Те са колкото лични, толкова и масови в света на технологиите, защото действат персонално на всеки индивид.

Когато накараш мъжете да мечтаят за жени в бурки и отделиш нова секция фетиши по въпроса, ти насочваш хода на събитията в западното общество. Опасна и целенасочена игра с инстинктите на хората.

Докъде ще ни доведе – само времето ще покаже, но не е трудно и да предположим.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.