Малко коте, секс има ли?

Малко коте, секс има ли?
11-02-2016г.
335
Адриана Аврамова

Едва ли има човек в България, който все още да не е разбрал как Валери Божинов сваля „малки котета”.

Репликата на Валерко „Малко коте, секс има ли” се превърна в топ лаф, дотолкова, че Азис се закани да му посвети песен, а Фейсбук буквално прелива от колажи на малки котенца, стегнали багажа за Сърбия.

Отначало цялата тази история със „скандалния” чат ми беше много забавна, признавам, просто има нещо много смешно в тая свалка.

После ми стана леко мъчно за Валери, като видях как го ебават навсякъде, а накрая се замислих защо, аджеба, го нападнахте така момчето, а никой нищо не казва за малкото коте.

Пардон - малките котета, оказаха се повечко.

Значи имаме следната ситуация. 

От едната страна - млад мъж, хубав, богат,  известен, футболист и за капак на всичко - бивш на Николета Лозанова.

От другата - млада студентка, вече успяла да се уреди със силикон и хиалурон в доволни количества, на която й трябва само финансово красив мъж, който да инвестира в нея.

Напълно банална история. Мъжът иска секс, жената - банкноти.

В цялата история притеснителното не е забавната част от свалката на Божинов, а скоростта, с която успява да навие котето да му отиде на гости, макар тя да споделя, че никога не е пътувала толкова далеч заради мъж.

Явно Валерко наистина е „специален”.

От разпространения чат става ясно, че след репликата „Малко коте, секс има ли” и двусмисления отговор „ммм, малко”, на Валерко му трябват точно няколко минутки, за да уреди котето да му гостува в Сърбия.

Направо приказка.

Божинов купува билет на малкото коте, а тя щастлива дори се тагва от летището, че пътува за Белград. После, вероятно вече оправена, се връща в добрата, стара София и бърза да се похвали на своите приятелки, че е забила Валерко.  

Нататък историята я знаем.

След чата с коте номер 1, се появи друг, с други две котенца, които съвсем целенасочено самички се предлагат на Божинов, вероятно също очаквайки покана за Сърбия.

„Каква е тая група”, пита Валери. „С другото котенце”, отговаря една от студентките и започва едно разпращане на снимки и едно рекламиране една на друга.

И какво излиза?

На родните малки котета им е фикс идея да се докопат до някой голям мъжки котарак с пари.

Хич не им пречи, че тия мъже не са за една жена, хич не им дреме, че си ги поръчват като стока, която използват и после изпращат, без да им пука.

Важното е, че са били с момчето от телевизора, а това само по себе си е крачка към така желаната слава.

Сигурна съм, че много скоро, малките котета на Валери, които сега са се покрили, ще излязат наяве и ще драпат по родните медии - да разправят как е сексът с Валерко или да се възползват от минутките слава, за да се явят на някой конкурс от любимите на Божинов, примерно – „Плеймейт”.

Това е старата, ошлайфана и добре позната схема на коврите. Простете, котенцата.

И докато му се подиграваме на Божинката, нека помислим - тия лесни, продажни, български котета не си ли го търсят... самички.

Мяу.

ГАЛЕРИЯ НА ПРИСМЕХА: МАЛКИ КОТЕТА - ЕПИЗОД 1.

 

 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.