Ела и си вземи... детето!

Ела и си вземи... детето!
28-02-2016г.
47
Радост Петрова

Разцъквам си аз из Facebook, докато се опитвам да си избистря главата след работа. Тамън вече почти съм без напрежение, аха да се отусна и на дисплейчето на телефона ми се появява това:

Като видях за пореден път физиономията на Гери-Никол, от която на всички ни е до гуша, тръгнах бързо да скролвам нагоре. Не щеш ли обаче, нещо ме накара да се зачета в трагичната реклама.

И се питам сега – откъде да започна възмущението си?

От вече приетия за нормален полу-гол вид на невръстната Гери-Никол или от неграмотно написаните послания в обложката?

Нито едно от двете.

Ще ми се да се обърна към родителите на другите деца, защото е явно, че тия на Гери-Никол са загубена кауза.

Скъпи родители на всички други чавета, моля не пускайте отрочетата си по деЦки дискотеки, освен ако не искате и вашето да ви се яви във вида от снимката по-горе (което е особено опасно, ако е момче). Моля ви за това, защото един ден моето детенце ще трябва да си играе с вашите и не ми се ще стилът „проститутка от 59-та” да е наложен в компанията.

Нека бойкотираме младата изпълнителка, а майка й да идва и да си я взима, че е крайно време. Изявите й са все по-далече от свободата да правиш изкуство, независимо от възрастта. Това си е чиста проба простотия. ДеЦка порнография, която не знам защо трябва да търпим.

Гого Лозанов подаде оставка, за да не приема ПИК ТВ, а защо позволи една непълнолетна да ходи гола в телевизора?

Вече дори не е смешно.

Беше забавно преди да се подиграваме на Криско, че е селянин и говори на меко. Обаче той започна да се размножава безполово и развали целия майтап.

Елате и си вземете Гери-Никол! Това е.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.