СМЕСЕН MAGAZINE
Ела и си вземи... детето!

Радост Петрова | 28/02/2016

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Разцъквам си аз из Facebook, докато се опитвам да си избистря главата след работа. Тамън вече почти съм без напрежение, аха да се отусна и на дисплейчето на телефона ми се появява това:

Като видях за пореден път физиономията на Гери-Никол, от която на всички ни е до гуша, тръгнах бързо да скролвам нагоре. Не щеш ли обаче, нещо ме накара да се зачета в трагичната реклама.

И се питам сега – откъде да започна възмущението си?

От вече приетия за нормален полу-гол вид на невръстната Гери-Никол или от неграмотно написаните послания в обложката?

Нито едно от двете.

Ще ми се да се обърна към родителите на другите деца, защото е явно, че тия на Гери-Никол са загубена кауза.

Скъпи родители на всички други чавета, моля не пускайте отрочетата си по деЦки дискотеки, освен ако не искате и вашето да ви се яви във вида от снимката по-горе (което е особено опасно, ако е момче). Моля ви за това, защото един ден моето детенце ще трябва да си играе с вашите и не ми се ще стилът „проститутка от 59-та” да е наложен в компанията.

Нека бойкотираме младата изпълнителка, а майка й да идва и да си я взима, че е крайно време. Изявите й са все по-далече от свободата да правиш изкуство, независимо от възрастта. Това си е чиста проба простотия. ДеЦка порнография, която не знам защо трябва да търпим.

Гого Лозанов подаде оставка, за да не приема ПИК ТВ, а защо позволи една непълнолетна да ходи гола в телевизора?

Вече дори не е смешно.

Беше забавно преди да се подиграваме на Криско, че е селянин и говори на меко. Обаче той започна да се размножава безполово и развали целия майтап.

Елате и си вземете Гери-Никол! Това е.

 Други статии от този авторКоментари