Залезът на Николета

Залезът на Николета
12-03-2016г.
87
Радост Петрова

Питате ли се защо родната красавица НиЛо спря да се снима. Къде потъна, къде залезе, Николета...

На снимките, които качва, Николета носи прекалено много грим, защото явно вече пластичните операции са й дошли в повече и неизбежното свличане на телесна маса трябва да бъде все по-замаскирано с всевъзможни плесканици.

Не стига това, ами всичко е фотошоп.

Каква красота е фотошоп?

Някой няма ли да направи една снимка на Николета без грим, се питам. За да видят младите момичета (а и момчета), които така се опитват да приличат на нея, в какво всъщност рискуват да се превърнат.

Тя е на 28 години, а от нея по-склонна да се покаже натюр е дори Лили Иванова. Разбирам пазенето на имидж, обаче рано или късно и тоновете грим няма да помагат, и рязането на кожи също няма как да е безкраен процес.

Какъв модел за подражание е Николета?

Тя не успя да направи читаво семейство, след като по съвсем селски и неприличен начин, като от стар социалистически виц, открадна чужд мъж. Който обаче избяга и от нея.

Тя дори и адекватна кариера не сглоби. След като явно вече не става за снимки, които да не трябва да се обработват два дни на редица програми, не я виждаме и толкова често из медиите.

За случая Николета Лозанова обаче най-голяма вина имат медиите, които я създадоха и изградиха около нея фалшив ореол на многото пари и прекрасния живот, който произтича от тях. Верно ли?

Затова ли бившата госпожа Божинова я разнасят слуховете из леглата на най-крупните мангизлии в България. 

Затова ли не успя да направи семейство – щото живее много добре?

Иван и Андрей продължават да продуцират тази ходеща анти-раклама на пластичната хирургия. Карбовски продължава да се снима с нея и да показва на тийнейджърките с какви излизат известните.

Колко й издържа славата на Николета? Пет-шест години? Имаше ли и толкова.

Ясно се вижда, че положението отива към залез. И може би е добре. Не за нея. За обществото. За децата ни.

Щото ако това ще им бъдат идолите, по-добре да не раждаме.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.