Кючек и смърт

Кючек и смърт
15-03-2016г.
116
Ангел Джамбазки

Шефе ни съ ядосвайти.

Това е обръщението на турско говоряща циганка от Вълчи дол към тяхната класна ръководителка по време на занимания по приложен кючек в класната стая. Училището знаково и символно се казва „Васил Левски".

Пак да повторя. Цигани, училище, турски език, кючеци и гюбеци, класна стая, „Васил Левски“. Ден на талантите.

Сияен портет на реформата в образованието. Точна диагноза. Истинската картина на българското образование. На интеграцията на циганите в обществото ни и на ефекта от нея.

Шефе, не се ядосвайти.

А сега за другите таланти. Вече завършилите тези школи по кючек. Тези, които вече десетилетия бият, душат, насилват, поругават, грабят и убиват самотни възрастни хора по малките населени места.

Те заслужават смърт.

Това и само това заслужават двата примата, двата не-човека, които нападнаха, биха, душиха, насилваха и грабиха над 90 годишната баба в село Ръжево Конаре.

Смърт, нищо друго, заслужава и убиецът на Вероника.

И той, както и един от сегашните не-човеци вече е убивал. Единият за два лева, другият за пет, трети видински урод уби възрастна учителка по музика, за да и открадне едно одеало.

За тях всеотдайно и до последен грант се грижат хелзински комитети и прочее гнусни грантаджийски саксиени псевдо - правозащитници, пазят им "правата", защитават ги в съда и по медии. Навсякъде.

И за това циганката нагло заявява, че е нормално да бъде нападната смъртоносно самотна възрастна жена, защото цигането и нямало хумана. 

Всички тези изроди са си „излежали„ смешните присъди и сега отново са на улицата. За да убиват по особено жесток, зверски, мъчителен начин. Имат по десетина присъди, още около навършване на пълнолетие. Никой от тях не се е поправил и няма да се поправи.

Жертвите им обикновено са самотни, възрастни, беззащитни хора. Кротки, добродушни хорица, изживели достойно, почтено, усилно трудовия си живот. Хора, които с нищо не са заслужили този зверски край.

Политическите и грантовите лицемери няма да защитят правата на тези български граждани. Защото не е политически коректно. И защото не им носи гласове.

А тези примати заслужават само едно. Смъртна присъда.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.