ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯТ ГЛУПАК

ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯТ ГЛУПАК
16-03-2016г.
52
Мартин Карбовски

В обширно интервю за „Дойче веле“, изпълнено с познатите неолиберални клишета и изпразнени от съдържание щампи, Росен Плевнелиев дава оценка за мигрантската криза и пришълците, и погрешната според него политика да се оградим със стени.

ЦИТАТ: "...изглежда лесно и примамливо решение, но ако това ни направи безразлични към човешкото страдание, след време няма да има какво да охраняваме зад тези стени“.

Плевнелиев е новият политически жираф на Европа.

Има жесток спор дали няма да има какво да охраняваме, ако не отворим границата за всички.

Има и ясна теория как европейците рано или късно могат да се окажат охранявани - жените заради Кьолн, а мъжете - защото не носят бради.

Но нашенецът от Гоце Делчев е най-преданият пудел на либералната политика, която се налага отвън и среща все повече отпор.

Според Плевнелиев „няма място за дребни сметки и тясно национални интереси. Всички сме застрашени в еднаква степен и следва да се справим заедно“.

Това е словоредът на политическия идиот.

На едно място е думата "застрашени", до нея почти е и изводът , е няма място за - "...тясно национални интереси".

Или сме застрашени и националният интерес е над всичко, или не. А да делиш националния интерес на "тесен" и "широк" е новият интернационализъм.

Плевнелиев е просто партийният секретар на американците.

В интервюто за ДВ Плевнелиев накрая съвсем зацапва свещите.

Репликата му, че "миграционният натиск към страната ни е в пъти по-слаб от този, насочен към Гърция. “, защото ние регистрираме и настаняваме всички бежанци на наша територия, е меко казано слабоумна. 

У нас няма никой в центровете на държавната агенция за бежанците. Те влизат и излизат.

А в Гърция влизат много повече заради географията, глупако.

А у нас - не остават.  Заради икономиката, глупако!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.