Ние не сме равни, циганино!

Ние не сме равни, циганино!
20-04-2016г.
151
Лентата

Гнусни лицемери, защо ревете из социалните мрежи, че български нацист е пребил циганин?!
Колко приятели цигани имате бе, двулични толерасти?!
Знаете ли, че в 95% от хотелите в страната, независимо колко са мизерни или луксозни, не допускат цигани?

Това не е описано в правилника им, но опитайте да настаните в хотел стандартно неугледен ром. От опит казвам – много ще опитвате и ако все пак успеете – ще трябва да гарантирате за рома.
Знаете ли, че в училището ми не приемаха циганчета?! И не - не съм толкова стара - учих в демокрацията. И това беше негласно – просто не ги приемаха, за да не развалят престижа на даскалото.
Знаете ли, че дори полицията не смее да влиза в няколко от софийските гета? А предполагате ли колко от публичните защитници на етническите малцинства у нас не са стъпвали около истинско гето – с къщи от кашони и улици от лайна и локви.
Знаете ли, че Агенцията по осиновявания, почти задължава кандидат-осиновителите да отбелязват във формуляра, че са ОК ако им се падне ромче? Защо ли?! Щото никой не иска да си вземе цигане вкъщи.

Циганино, съжалявам че ще ти го кажа - ние не сме равни...
Ти никога няма да имаш шанс в тая страна, ти завинаги ще си останеш циганин в България.
Ти не си и сънувал "black president".
Tи няма да стъпиш в моето училище.
На десетимата ти интегрирани братя не им дреме за теб!
На Софи Маринова не й дреме за теб.
И, циганино, не се лъжи по масовото съчувствие в социалните мрежи... ако изобщо имаш достъп до комп, нет и разни такива екстри, част от ежеминутието на твоите съчувстващи братя българи.
Ти, циганино, не си виновен за тия работи, защото ти никога няма да бъдеш пуснат в стаята с пианото, ако ще да си черният Рахманинов. По скоро ще ти счупят пръстите, отколкото да те признаят.
Ти циганино си средство.

Ако не беше - досега да беше изчезнал от тая бяла българска земя.

Ти обаче им трябваш. Особено когато знаеш, че си човек. И си равен на другия човек. Ей тогава, циганино, ти си чудесно тестово плашило.
Едни ще те бият, втори ще те ебат, а третите ще ти съчувстват, че си бит до кръв и ебан до безсъзнание. Тия, които ти съчувстват обаче имат търпение - те ще изгледат цялата любовна увертюра, която се сипе върху тебе, ще изчакат (ако е удобно) да пукнеш и тогава - оооо тогава - ще призовават всички толерантни богове да те възкресят.
Но всъщност ще целят да хейтнат всички, които се застъпват за твоя насилник и да изкарат някой западен лев от цялата дандания, която създават постфактум.

Въобще, циганино, не знам кой ти даде да гласуваш. Може би Отворено общество са тайна, стара организация, която е предвещала, че за тебе ще се плаща добре.
Циганино, (под секрет ти казвам) ти беше милионер, ама те ти взеха всяка стотинка от фондове, фондации и други псевдоинтегриращи организации, за които никога не си чувал. Няма и да чуеш.

Ти циганино и за сапун не ставаш в тая държава. Нея я е гнус и срам да се изкъпе с тебе. Сещаш ли се - не ги кефиш. И знаеш ли защо – ЗАЩОТО НЕ СИ ИМ РАВЕН.
Никога, циганино, не вярвай на българин, който ти казва, че и ти си българин, и ти си човек. Човеците тука са оцветени по друг начин. А в тяхната класация ти си някъде между кучето и сирачето. Толкова те обичат, толкова им трябваш, толкова си им ценен.

И като заговорихме за кучета - ти циганино, знаеш ли, че в София отвориха СПА салон за домашни любимци?! Не? Не си чул?

 Ами ти циганино, си по-смотан и от куче. Тебе в спа-то за кучета няма да те пуснат да влезеш. И за персонал няма да те наемат, щото претенциозните клиентки с чихуахуа ще се смущават при вида ти. А ти определено не ставаш за реклама. И това е плюнка в морето от нещата, за които не ставаш в България.

Затова - стой си в гетото, циганино - неук, некъпан и гладен. Не си показвай носа извън малкото място, което са ви дали.
И за да не ме разбереш погрешно, ще ти кажа директно, че аз не те защитавам.
Ти също си виновен за голяма част от помията, в която живееш ( а да – това не е баш живот, но няма да задълбавам, че няма да разбереш).  
Виновен си, че въпреки всичкото ти размножаване не можа да родиш един Мартин Лутър, който да ви оправи.
Обаче, ти циганино, си най-виновен, че си помисли, че си им равен.
Не си.

Цялото ти скапано съществуване го доказва. Цялото им нечовешко отношение го доказва.
И е твърде късно да ги догониш. Няма кой да ти позволи. Няма кой да ти даде равен старт, за да разберем всички – ставаш ли ти или не ставаш за човек.

Но поне знай, че няма на кого да разчиташ в България, защото от едната страна ще те бият, а от другата ще ги е гнус да те погледнат.
Ти си сам.
Но не се отчайвай, те няма да те ликвидират.

И все още ще имаш цялото право на света да крадеш, за да оцелееш. Защото ти все повече ще им трябваш по избори, когато кандидат-президентите ще имат огромна нужда от твоята користна подкрепа. 20 лева, кюфтета и право да си опънеш тайно жица от близкия трафопост. Те ще поддържат циганския ти екзистенц минимум, а ти (без да осъзнаваш) ще подкрепяш всичките им политики, които те правят не-равен....

Айде, циганино, до скоро! До следващия кървав сблъсък, в който тебе ще те бият, а аз ще се опитвам да ти обясня защо е бил необходим боят.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.