Николета, ти си виновна

Николета, ти си виновна
17-05-2016г.
51
Адриана Аврамова

Николета, ти си виновна.

Гледах те онзи ден като гост в собственото ти предаване. Изглеждаше добре, демонстрираше, че нищо не ти липсва, че получаваш всичко, което искаш в живота.

Как да не поиска всеки да е на твое място?

Сетих се как преди години, когато стана Плеймет и беше една русичка и невзрачна, хората те сочеха с пръст и си казваха вижте я тая, знае само да си показва циците.

Оказва се, че това умение ти беше напълно достатъчно, за да не излизаш 10 години от хорските усти.

Онзи ден каза, че се издържаш сама.

Не ти вярвам, но съм сигурна, че би могла.

Така добре се разви животът при теб и от обикновено момиче от Пловдив стана модна икона.

Ти си новата „Пепеляшк”'.

Ти си момичето от кориците, с готината коса и грим, с марковите дрехи.

Ти заби всичките ТОП ергени-богаташи, иначе казано, новите принцове в България, а говори се, че стигна и по-далеч, чак до Роналдо.

Ти, Николета, ходиш по екзотични почивки, лице си все на големи брандове и мъжете плакнат очи по теб, макар зад гърба ти да те наричат с едни неприятни думички.

Това, Николета си е голям късмет.

Но ти си лош пример.

Бляскавият ти живот се превърна в блян за твоите фенки, които освен, че искат да приличат на теб, искат да живеят като теб.

И те макар и глупави, все пак са научили пътя към успеха.

Вика му се секс с правилните хора.

А правилните хора не са тия, дето ще обичаш, а тези, които ще те возят във ... Ферари. Или Бентли. В най-лошия случай Мерцедес.

В България те не са малко, но все пак не стигат за всички момичета като теб.

Пада се едно Бентли на поне десетина девойки. Броят зависи от това колко кеш е готов да пръсне собственикът на колата по мацките, жадни за охолния живот.

Поредният нагледен пример е един чат, който тези дни обикаля Фейсбук.

Една млада девойка си пише с момче, което решава да я избъзика, че има Ферари. Рязко тя става заинтересована от чата и след минутки му показва снимка на задника си, леко надупена, ала фотосесия на Николета, закачливо казвайки „Виж ми тена”.

Момичето явно не се усеща, че Ферари няма и продължава  - иска да кара колата. Казва, че е внимателно, но иначе обичала грубите неща.

Иска среща на по питие.

Тогава обаче момчето признава, че кола няма, и праща снимка на Ферарито – детска играчка, а девойката го праща да ''копа доматите''.

Нищо ново.

История от живота, българския.

Казвам българския, защото в чужбина също правят секс за пари, но тук тази ''професия'' е въпрос на оцеляване и излизане от мизерията.

За практикуването й не се иска повече от младо, хубаво момиче, по възможност от провинцията и голяма мотивация за живота на Николета.

Или на Златка. Или на Кучкова. Или на новата на Криско.

И да, Николета, ти си виновна, ти и твоят „бляскав” живот, заради който редица девойки решиха, че само така ги чака по-добро бъдеще. С голота и секс.

Права си, Николета, те наистина  гледат от прозореца в Студентски град... гледат към Витоша и Драгалевци и си мечтаят за твоята къща, твоя мъж и твоите пари.

Но не се оплаквай.

Ти така ги научи.

И те искат да оцелеят.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.